Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nba

Marketing

FLORIDA BASKETBALL TRANSFER: Coach Billy Donovan from Gators to Magic...


Image Hosted by ImageShack.us

Bok, ovdje je malo uzarilo al ne ko kod vas pa sam se sklonio na net da ti posaljem par slicica. U subotu sam napokon otisao doma:)-na coney island-marbuyjev kvart za one koji ne znaju. Vrijeme prekrasno, prekrasna pjescana plaza s podosta ljudi, siroka staza za pjesacenje,i pogled na more ili s druge strane na crnacki Projects i lunapark.

Lunapark, pravi old school. Wonder Wheel, najveci cool, filling kraja 70 i Hillovih Warriorsa. Sad mozes maknuti onu sliku marburyja s bloga i staviti moju. Nakon dve voznje u najvisem kotacu na svijetu iz prve polovice 20 st. kotacu odo ja na legendarni Cyclone-rollercoaster: izvana je izgledao mali-i stvarno jeste u odnosu na rollercoastere u disneylandu i slicnim parkovima. Al kad sam proso prvi spust, jao majko, mislio sam da cu umrijet do kraja, al znas kak ide, nekon jedne voznje oces jos pogotovo kad ispred tebe vriste komadi s dignutim rukama u zrak a ti se grcevito drzis za stanku i hvatas zrak.


CONEY ISLAND'S FINEST MIX by YINKA DARE..

Jucer sam iso na Pistonse-Clevland u pub, i prolazim ja pored igralista i tri portorikanca su bas isla doma i jedan me pita ocu igrat s njim za pare, da mi malo slomi gleznjeve, ja velim da hocu al za dolar a on nije htio vec za sto! Tak da cu morat ovih dana hitno na hakl iako jos uvijek nisam igro. Onda mi je htio prodat travu al nije islo...

Danas na ulici vidim crnca s Petrovicevim autentic dresom i velim ja njemu: di si drazen! a on se razveselio jer mu je dragon najbolji igrac i malo smo popricali i veli ja njemu da su mi Hrvati ovdje rakli da su ga volili jer nije bio skrt i volio je s njima otic u birtiju na pice i dao je svake godine stipendiju za tri studenta sto i danas traje. Kukoca ovdje ne vole jer je skrt, reko mi je neki tip koji ga zna da nije htio platit rundu u birtiji na svjetskom prvenstvu nakon sto su je svi okrenuli.

Image Hosted by ImageShack.us

Vikali su Toni-zvoni, al niš...


STARBURY II exclusive from NY
NBA.BLOG.HR




Post je objavljen 02.06.2007. u 21:11 sati.