Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svaasta

Marketing

Kronike AN1

Sat je otkucao 6 sati. Bilo je vrijeme. Početak kraja, kraj početka. Velikim je slovima bilo ispisano na jednostavnom, šahovnicom ukrašenom dokumentu:

"Početak ispita je točno u 8 sati. Svi učenici moraju biti prisutni u 7:30 radi prozvike. Nemogučnost pristupanja ispitu mora se prijaviti najmanje 3 godine prije. Ako ipak ne uspijete, bit ćete eliminirani i vaše će ime biti izbrisano sa lica planeta."

Naravno, lagana panika nas je hvatala. Nismo se najavili 3 godine prije, ali ipak, tko bi očekivao da ćemo zakasniti? Nećemo valjda...
ZET je obavio svoj dio posla, linije su išle dosta redovito i došli smo čak prije vremena. Na ulazu škole vidjeli smo tijela trojice koja su uranila. Jadni. Mi smo ipak znali da u školu moramo ući točno u 7:29:00, te da imamo točno minutu do dvorane za prozivku.

Kušnja jedne minute
-------------------------

Prepreka 1: Detektor

Velika željezna vrata čekala su na ulazu. Pored njih su stajala dvojica tipova u crnome. Prototip savršenih ljudi. Jedan malen dječak uplašeno je prošao kroz čudovište. BEEP! "Ali...ali....nemam ništa..." BANG. "Sljedeći!"

Prepreka 2: Propadajući pod

Ovaj je bio gadan. Kao i obično, još jedan mali dječak je išao ispred nas. NATPIS: Ovdje zagazite lijevo, zatim desno, lijevo, lijevo, desno, desno, gore, desno, lijevo, dolje, gore, gore, lijevo. Dozvoljenih koraka: 2. Sretno!

Prepreka 3: Kanibal

Opet mali dječak, iritantni su već. U sredini mračne sobe, u sjenovitoj stolici sjedi on...KANIBAL PROFESOR (inicijali A.L). Čuje se opaki zvuk: Muhuhhahaha! Natpis na vratima: "Obavezan certifikat o testiranju kakvoće mesa."

Prepreka zadnja: Pandorina kutija

Obična kutija, natpis: "Oprezno otvoriti, kutija mora biti potpuno otvorena, ali ne smije biti otvorena."


Mi smo otišli drugim smijerom, gdje nema prepreka. Objašnjenje: Koordinator ispita je polovičan.


Prozivka
-----------

7:30:00. Učnici pod brojem 3948474743838874730 i 2389498577782345 idu u učionicu 101. "Ali, mi nismo dobili nikakve brojeve...." BANG!


Ispit
------

Otvaranje kuverte: Pažnja! Koristiti smijete samo vaše ruke. Kuverta je sigurno zapečačena trima bravama. Sretno! Imate 10 milisekundi. BANG!BANG!BANG!

AN1: Informacije izbrisane...

Ispit: Najjednostavniji dio, preživjeli su čak bili sretni.

AN2: Informacije uskračene

Izlazak: Profesor odjavljivač je pristupio s automatskim oružjem, haubicom i psima. Inicijali: N.Š. Učenici su dobili 10 stotinki prednosti. Razlog: Pa i profesori se moraju zabaviti, zar ne?

Kraj, žrtva: zatajena informacija. Preživjeli: 2, uskoro nijedan.



Post je objavljen 01.06.2007. u 20:37 sati.