Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnazenlji2

Marketing

Napokon o svemu

Evo me napokon!!!
E da vam ispričam sve po redu… Prvo o Novigradu i Novigradskom proljeću!!!
Kao što sam već rekla, moj tata, Ema i ja smo bili u Školi stvaralaštva u Novigradu koji slavi 18 godina postojanja. No to i nije tako bitno. Mi smo vam imali naporne dane. Zabavno školu ujutro od 9 do 13 sati, pa popodne od 16 do 19 sati. Pa smo poslije, odnosno navečer, od 20 sati do 22 imali večernji program na kojem mi je uobičajeno, ako smo bili u kinu ili na koncertu glava kljucala. Nisam mogla izdržati da ne sklopim oči na trenutak. Budili smo se oko 7 sati, a išli smo spavati, s tim da smo se družili s novostečenim prijateljima, oko 1-2 u jutro. Vrlo naporno. No imali smo plesove, karaoke i zabave. A bilo je i komada. Ha ha ha ha ha…. Ja sam išla na lutkarsku radionicu. Mislila sam da će mi biti dosadno jer ja više volim glumiti nego baratati lutkama. No prevarila sam se! Pravili smo odlične kutke od papira, kartona i marionete, od češera, špage, kamenja i prirodnih stvari. Napravili smo nekoliko lutkarskih predstava i jako sam zadovoljna. Svaku smo večer imali filmić o tadašnjem danu i jasam imala intervju. Baš super. A bilo je takvih gluposti… Baš je bilo zabavno!! Jako smo bili tužni na odlasku jer smo se upoznali s novim prijateljima i rastajali smo se... Plakali smo ko kišne godine… Nikada to neću zaboraviti i ako ne budem išla sljedeće godine neću biti tužna jer sam se prekrasno provela!!

E da vam ne bude dosadno moje hvalisanje opisat ću vam našu razrednu ekskurziju!!
Bili smo u Zagrebu u Zračnoj luci Zagreb. Tamo smo vidjeli avione doznali svašta novo. U Karlovcu u muzeju i u dvorcu Dubovac nam je bilo baš lijepo. Na kraju smo bili na ručku i na Plitvičkim jezerima.
Da znate kako je tamo lijepo… Jezero je plavo i čisto i ima puno riba, slap je bio baš lijep, a i vozili smo se brodom. Jedino nas vrijeme nije baš poslužilo i bilo je hladno, a i vratili smo se oko 1 u noći, pa smo morali ići odmah ujutro u školu. Meni je bilo lijepo, a i u autobusu smo se super zabavili.
Ostavite mi puuuuuuno komentara i nadam se da ste sad zadovoljni,a o kraju školske godine da ne pričam. Jedva čekam da sve završi i sama sam si kriva što nisam učila i ova mi godina neće biti baš sjajna.
Svima puno KI$$ICHA i želim puno komentaricha!!!!!!! Boook!!!! mahwavemahmahwavemahwavemahwave

I DA, MORAM IMATI BAR 100 KOMENTARA!!!


Post je objavljen 01.06.2007. u 19:33 sati.