Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/starfyre

Marketing

Vecer za pamcenje

Eto, sad sam se probudila... :)
Bila sam na maturalnoj veceri...i bilo je jednostavno savrseno.
Evo kako je bilo. Fata me euforija, ne znam dal cu sve uspjet na pisati.
Dakle, dosli smo svi u pola 8 pred Westin...i svi smo si bili tak cakani...joj...svi se napirlitali, skockali...bla...decko mi je bio superzgodan, al bitno da ja njemu masem, a on me ne kuzi, dobro, tko bi me i skuzio s novom frizurom? Ali svi su ju pohvalili, pa eto... :) ;)
Usli smo unutra, zicnuli se, naslikavali se s profesorima...ide to, ide...otplesala natenane valcer sa starim, vjezbali smo, ali nisam mogla jer su me noge u stiklicama opako ubijale. Nis, osli starci, pocela vecerica, malo, ali doslovno, klope :), malo zajebancije, masline lete...i pocela cagica...malo me trta lovi, nisam nikad plesala...ich, okorjela metalka, imala sam nastup sam na norijadi...reko, jebes ti to, idem se isplesat pa kaj bude. I JEBA TE. Ide to meni, sebi sam sjajno plesala, ne znam kak svom dragom...
Ali, kako to uvijek i je, nije moglo proci bez malo suza, no sve smo brzo izgladili...
I eto, donijeli starci balerinke, otpala mi noga u onome...
Pa glavno jelo...
Pa opet plesanje...plesanje...plesanje...plesanje.........
A...svirao nam je Raspashow, sin Akija Rahimovskog vodi bend...e, predobro su svirali...pa desert, pa cupkanje da nes popijemo i odlasci s kokosima u wc...
Omg, kako je bilo super...
Decko i ja smo lovili sokove, no na kraju smo pili Sprite, za razliku od obicnih smrtnika koji su nalijevali alkohol u sebe. Seljaci. Jedan se i onesvijestio, tak mu i treba.
Uglavnom, trajalo je to do 5...
I na kraju su poceli pustat ful brzi, veseli rock, decko me izokretao(hm... :) nadam se da ce u drugom smislu biti sutra... ;) ) Bila sam bez zraka... :) I onda su poceli svirat laganicu...I tak je bilo lijepo...onak, gledas osobu koju volis...koja plese s tobom, cvrsto te drzi...ma predivno. I tak jedno 3 pjesme valjda?
I eto...poceo razlaz...ja sam valjda jedina uspjela razbit casu...jbg, pukla je jednostavno, valjda su ju ovi iz ekonomske doradili.
I eto, krenuli mi NEGDJE. Hm, mos mislit.
Na kraju smo trebali otic u skolu, ne znam zakaj, valjda zbog necijeg idiotizma.
Sjeli smo pred pub i narucili kave, no kako kave nisu stizale pola sata, rekog, go to hell, idem ja doma spat, pobrali se neki od nas i otisli doma.
I dodjem doma, crknuta, i odem krmit...i eto, sad sam se probudila i idem oprat vrazje sljokice sa sebe, imam ih u uhu valjda... ;)
Eto, fenomenalna vecer...
Btw, imam feeling da ova nova frizura jako stimulativno djeluje na mene. ;)
JAKO.

p.s. frendici: O sta ces plesat, ako mogu i ja, mozes i ti... ;)
p.s.s. decku: Grrrrr... ;) Kiss. :)

(nemam sad slike, stavit ih ni necu, pa poz. :) )

Post je objavljen 31.05.2007. u 15:54 sati.