Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/nastassja

Marketing

Close your eyes and dream...

Tako je to kad vam se život promijeni odjednom. Nekad je to samo iznutra, nekad je oko vas.... a nekad je sve zajedno... i onda vam treba dugo vremena da uhvatite novi ritam i posložite sve kockice koje vam nedostaju opet na mjesto. I evo, došla sam ja do ove moje ljubičaste kockice i odlučila je opet složiti u moj život. Dugo je ležala sa strane, prašina se već nakupila na nju... polako je postajala jedna od onih dragih stvarčica koje nam odlete pod krevet i nađemo je tek nakon mnogo godina kad konačno odlučimo napraviti veliko spremanje i pomaknuti cijeli namještaj. I onda naletimo na tu dragu, izgubljenu stvarčicu, pomislimo onako sjetno: " a jooj, tražio sam to..." Ali vrijeme je prošlo i stvarčica je samo postala još jedna izgubljena uspomena.
Ne bih htjela da i moj blog postane samo izgubljena stvarčica, pa sam tu kockicu ipak ugurala nazad. Možda neće biti toliko korištena kao prije, ali dovoljno je da uvijek bude tu zu mene… kad poželim isprazniti nakupljene ludosti…
Našla sam posao, počela raditi i sad polako usaglašavam mozak sa željama i osjećajima. Nije lako, priznajem. Moram vam reći da sam zadovoljna poslom, nekako je baš kako sam zamišljala… nadam se da će tako i ostati.
Samo… još uvijek sam ja ostala ona ista lutalica.
U mislima… željama… vjerojatno ću uvijek ostati…
uvijek u potrazi za nečim… uvijek u potrazi za snom…


" She walked by the ocean,
And waited for a star,
To carry her away.

Feelin' so small,
At the bottom of the world,
Lookin' up to sky…

She tries to take deep breaths,
To smell the salty sea,
As it moves over her feet.

The water pulls so strong,
And no-one is around,
And the moon is looking down

Sayin',
Close your eyes and dream… "
Post je objavljen 31.05.2007. u 10:45 sati.