Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nba

Marketing

ONE TITLE, ONE WORLD: Cavs 2, Pistons 2, LeBron 25p,11a,7s...



GLOBAL WARMING CONSEQUENCES - TORNADO IN CROATIA..


DANAS TREĆA UTAKMICA CIBONE I SPLITA (17.45)
Zula: Ozračje je naelektrizirano

Vjerojatno će većina prst krivnje uprti u Dražena Anzulovića. Jer “puštanje” Zagreba u NLB ligu ispred Splita zapravo je i pokrenulo cijelu priču. Ružnu priču, nedostojnu sportskog spektakla, koji je nakon fizičkog sukoba Perića i Krasića u prvoj utakmici, na Gripama imao ružni dodatak - tučnjavu svih igrača obje momčadi koju su potaknuli Wright i Stipanović.

SVJEDOK 1: Na putu u hodnik sreo sam Kusa i Wrighta, koji su mi čestitali na pobjedi. U tom trenutku nisam ni pomislio zašto Wright nije krenuo prema svlačionici. U jednom trenutku čuo sam povike, izašao sam na vrata, ali su specijalci i ljudi iz oba kluba smirili uzavrele strasti. Moji igrači rekli su mi da je Wright u hodniku ostao kako bi se fizički obračunao sa Stipanovićem - rekao je trener žutih Slobodan Subotić.



Izbjegavanje udarca

U hodniku me dočekao Wright i opsovao mi majku u namjeri da se sa mnom fizički obračuna. Naravno da sam se branio kako bih izbjegao da me udari u glavu. Wright je krenuo za mnom u svlačionicu i pokušao me udariti, no, vrlo brzo su se umješali zaštitari i policija. Inače, ne vidim ništa loše što sam na parketu pokušao sportski isprovocirati suparnika Wrighta - ispričao je Stipanović.




NAJBOLJE AKCIJE 38. DANA DOIGRAVANJA 2006/07...


Trener vukova Anzulović i u utorak bio je još ljutit.

No, Zula je uglavnom pričao o katastrofalnoj igri svoje momčadi i neregularnom suđenju, a kao svjedok incidenta imao je svoju priču. Naravno, gotovo identičnu kao i većina njegovih igrača.

SVJEDOK 2: Postoji i treća verzija priče o incidentu u svlačionicama. I to ona službena, delegata koji je predao izvješće povjereniku natjecanja Josipu Biliću. - Ne znam zašto su se mediji raspisali o velikoj tučnjavi nakon utakmice kad je jednostavno nije bilo. Nije se dogodilo ništa, tek nekakvo naguravanje. Nikakvog stegovnog postupka neće biti jer nije bilo nikakve prijave s bilo koje strane, klubova, službenih osoba i policije. Da se nešto zaista i dogodilo sigurno bi policija pokrenula istragu - rekao je Bilić.



Morali se braniti

- Moji su igrači bili napadnuti i morali su se braniti. Cijeli susret u ponedjeljak nije imao veze sa sportom.

Anzulović je priznao da su njegovi igrači bili frustrirani i iživcirani događajima na parketu. Ne samo zbog poraza i nemoći na terenu.

Navijači žutih su ih, naime, dočekali s transparentima: “I Dražen vas se srami!” i “Pošto utakmica, cigosi?”. Bilo je previše toga što nema veze sa sportom i zato će i današnja, treća polufinalna utakmica (17.45 sati) vjerojatno biti prilično teška.

- Odnos između dva kluba jako je naelektriziran i tko zna kako će biti u Zagrebu - izjavio je trener vukova.

Ivan Radnić & Frane Jelinčić
Večernji list




Post je objavljen 30.05.2007. u 16:51 sati.