Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/tinka

Marketing

* Red Bull Gravity Challenge & Priredba *

Dobar dan! :)

Evo, samo par brzinskih najava.... Budući da je zbrkastrka pa ni nema vremena za sklepat nešto više!

Uglavnom, ako sutra oko 15h nemate pametnijeg posla... Možete se prošetati do donje zgrade Filozofskog fakulteta (OŠ Nikola Tesla, Kosi toranj) gdje će se održati Red Bullov event Gravity Challenge. Studenti će sa visine od 15 metara bacati jaja u spravama koje su na kreativan način osmislili, te je cilj prizemljiti jaje u zonu predviđenu za to. Maksimalan broj bodova dobiva se za čitavo jaje koje je prizemljeno unutar zone prizemljenja. I sad tu ima još puno detalja o kojima bih vam mogla pisati.... No, budući da smo dobro odradile promociju po svim fakultetima, vjerujem da znate o čemu se radi.

Do sada se event održao u Varaždinu, Splitu, Osijeku i Zagrebu. Ostaje nam još samo Rijeka. Moramo se malo i pohvaliti te napomenuti da je kod nas prijavljeno najviše timova... I to ne samo u Hrvatskoj, već u cijelom svijetu! :) Profesoru Gordanu Jeleniću sa Građevinskog fakulteta se naša ideja mnogo svidjela, te je on čak omogućio studentima da riješe dio kolokvija iz predmeta "Otpornost materijala" i "Mehanika 2" ovim putem. :)

Meni je ovo super iskustvo budući da sam uvijek nekako prisustvovala radionicama na kojima smo učili kako se neki event organizira. Slušala sam izborne kolegije o tome... A sada, na neki način, primjenjujem dio tog znanja u praksi. Tu ima nezamislivo puno sitnica na koje se mora paziti da bi sve teklo kako treba. Moram priznati da je malo iscrpljujuće. Ali definitivno, jedno korisno iskustvo. Da o simpatičnim poznanstvima i važnim, te vjerojatno ubuduće korisnim, kontaktima niti ne pričam... A sada žurim na "poslovni sastanak" na kojem moramo obaviti posljednje pripreme... Nadam se da ćete sutra svratiti! ;)


Image hosted by Photobucket.com
Prije odlaska, još samo jedna najavica...

Ako ne pratite RiRock.Net forum i niste pretjerano ludi za My Space-om... Vjerojatno vam i nije baš jasno zašto je cijeli grad oblijepljen simpatičnim krilatim P naljepnicama... Eto sad, da vam pojasnimo to malo...

Dakle, Priiiiiiredba! :)

Mjesto radnje: Preluk
Vrijeme radnje: 22. i 23.6.

RiRock & masa:kru su vam zasigurno već poznati i pohodili ste mnoge koncerte i partyje koje su oni vješto organizirali... E pa sad su se odvažili organizirati i nešto "veće".... Seaside Summer Festival! :) Da ja tu ne baljezgam previše, sve važne informacije imate na ovom sajtu! U sklopu Priredbe održati će se i turnir u graničaru.... :) Razne radionice; Medijska gerila u okviru, VJ-ing, Fotografija, DJ-ing, Žongla.... Ma svašta, svašta... :) A između ostalog moći ćete poslušat NoMeansNo, Pendulum, Zion Train i Noisiu.... itd. Detaljnije i ljepše ja to sve izlinkam i napišem večeras... A sad trčim na sastanak! :)

Pozdrav lijepi šaljem...


mahPost je objavljen 30.05.2007. u 16:55 sati.