Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bluf

Marketing

jedan iskreni, pomalo dnevnički, onako zbrčkani

Image Hosted by ImageShack.us
Crtež by: Moja prijateljica
- To je kao mene nacrtala :):)






KAD JE ŠPICA DSL



Pitao me tata jučer kako sam i ima li što novo?
Odgovorila sam mu da sam super i da nema ništa novo.
Tad me puklo! Ustanovila sam da već dugo nema ništa novo, jer se zapravo ništa ne događa. Stojim na mjestu već duže vrijeme. Počela sam jamrati i žaliti se, zapravo bez razloga. Zvučala sam kao depresivna kokoš, a sasvim se dobro osjećam. Stvarno dobro! No ipak...
Doma sam po cijele dane jer ne radim. Otkaz sam dala u 11. mjesecu radi učenja i sad samo to guram. Učim, spremam i čekam Mišića da se javi kad je gotov s poslom. Prava mala domačica. I predivno mi je i uživam i šetam i odmaram i učim i rješavam ispite i apsolutno se ništa ne događa. Ne izlazim van, nemam lude provode (dobro - toga sam barem imala u životu), ne putujem (što mi jako fali), ne pišem baš postove jer nemam inspiracije jer se ništa ne događa. A i kompjutor mi je u banani plus što sam imala dail-up connection, sporo do besvijesti, kompjutor zakrčen svim i svačim i nekim dailerima pa mi je veza stalno pucala i nisam imala snage boriti se s tim, pa je to razlog moje neredovitosti ne blogu, pa čak i male nezainteresiranosti koja je nastala uslijed sporosti moga kompa.

Ne treba meni puno da se razveselim. Neka glupost, telefonski poziv prijateljice s kojom najviše komuniciram preko majla...lijepo joj je čuti glas.
Ali jučer je bio vrhunac mog veselja i novosti u mom trenutnom životu. Dobila sam dsl, flat rate, brzo, žestoko, svemirsko za mene. Nema više brige - ajme koliko sam minuta ne internetu, koliko je to kuna?? Već sam kovala planove što ću sad sve moći raditi na kompu. Opet bu mi narasla dioptrija. A tak sam mrzila kompjutore.
I to je meni bila špica mjeseca. DSL, zaboga. Osmjeh na licu mi je bio kao da sam dobila na lotu.

Eto i tako sad kao mala balavica uživam surfajući inetrnetom, pišem ovaj post s kojim nisam zadovoljna ali mislim da ću ga ipak objaviti, sjedim pred kompjuterom s osmjehom na licu, pijem kavicu i pravim se važna sama pred sobom zato što mi se ipak nešto dogodilo.


Post je objavljen 30.05.2007. u 09:54 sati.