Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/trancebitch28

Marketing

Tiesto@Ambasada Gavioli 25.5.2007.

Image Hosted by ImageShack.us

Bila sam euforicna skoro mjesec dana. Napokon da se dogadja nesto lijepo,a da sam ja dio tog dogadjaja. Nakon dosta muke uspjela sam skopati nekog ko ce me voziti i nabavila karte. Bila sam toliko happy da mi ni nebo nije bilo granica. Samo ta cinjenica da cu biti tamo me totalno fascinirala.

Sad kad je to vec iza mene mogu samo reci da ko god nije bio neka zali. Bilo je tako dobro da bi sad dala sve da to ponovo dozivim. Tu atmosferu, rulju, mjuzu, vidjeti Tiesta uzivo...fenomenalan osjecaj! Volim to sto te na partijima nitko ne gleda izbezumljeno samo zato sto se zelis rasplesati, sto zelis iz sebe izbaciti sve atome energije, sto se zelis ispuhati.

Oni koji ne slusaju trance misle da je to samo dum-dum,ali to je samo zato sto su ljudi naviknuti slusati mjuzu takva kakva je,a za dozivjeti trance u pravom smislu trebas osjetiti tu mjuzu. Samo kad je osjetis mozes znati kakav je pravi feeling te mjuze.

Image Hosted by ImageShack.us

Jos nesto...taj party nije mi ostavio samo uspomene na Tiesta i svu tu rulju nego i na jos jednu osobu. Jednu meni jako dragu blogericu koju sam upoznala tamo Techno_macu. Stvarno mi je drago da sam je upoznala jer je cura full ok. Ne znam kako joj je uspjelo, ali cak me nagovorila i na slikanje. Nju nisam mogla sprijeciti da stavi te fotke, ali kod mene ih ipak nece biti.

P.S. ispricavam se sto toliko dugo nisam napisala nista, ali ovih dana sam stalno ucila da stignem sve zavrsiti do ovog petka jer drugi tjedan idem u bolnicu. Nadam se da cu sad imati ipak malo vise vremena.


Post je objavljen 29.05.2007. u 18:39 sati.