Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/velikakaodijete

Marketing

Problem danjašnice

Nakon spolnog odnosa s maloljetnom djevojkom, mladić ju je odvijačem izbo po genitalijama. Uhvećen je nekoliko sati kasnije, a istog dana sudjelovao je u još dvije tučnjave.

ŠIBENIK - Dvadesetjednogodišnji državljanin Bosne i Hercegovine, koji je u šibenskom kafiću Bass odvijačem izbo po genitalijama svoju bivšu, maloljetnu djevojku iz Šibenika, uhvaćen je i priveden u Istražni centar Županijskog suda u Šibeniku uz kaznenu prijavu za teško ubojstvo u pokušaju.

Šibenska policija je u noći sa subote na nedjelju, u ponoć i 15 minuta zaprimila dojavu da se u blizini kafića Bass u šibenskoj gradskoj četvrti Dolac nalazi mlađa ženska osoba koja jako krvari u donjem dijelu tijela te da joj je život u opasnosti.

Uz policiju, na mjesto događaja odmah je došla i Hitna pomoć, te je djevojka prebačena na Odjel ginekologije šibenske Opće bolnice, gdje je operirana. Nakon operacije, zadržana je u bolnici na daljnjem liječenju, a život joj nije u opasnosti.

Kriminalističkom obradom utvrđeno je da je djevojka s bivšim momkom imala spolni odnos u zahodu kafića Bass, nakon čega ju je mladić nekoliko puta izbo odvijačem po spolnim organima i nanio joj teške ozljede opasne po život.

Sigurna sam da ste svi već čuli za ovu tragediju koja se dogodila u Šibeniku. Čuvši ovo, ja jednostavno nisam mogla vjerovati. Zgadio mi se cijeli život. Mislila sam da je djevojka silovana pa ju je nakon toga izbo, ali nije tako. Ovako: sedamnaestogodišnjakinja ima dvadesetjednogodišnjeg momka s kojim je izašla u kafić i imla spolni odnos nakon čega ju je izbo. Tom luđaku treba dati doživotnu jer je to nešto prestrašno. On sigurno ima neke psihičke probleme. Ali, ta djevojka! Nju isto ne opravdavam. Ej, pa ona ima sedamnaest godina i ima momka koi je stariji od nje četiri godine i s njim izlazi po kafićima. Sigurno i s njom nije sve u redu. Ona je pristala na spolni čin i dogodilo se to što se dogodilo. Ne mogu to ni zamisliti. I ona ga još ne želi prijaviti. S njom sigurno nije sve u redu. Nakon pokušaja ubojstva, ona njega nije htjela prijaviti policiji. To nije normalno! Definitivno!

U zadnje vrijeme je sve više silovanih djevojaka, ali je zanimljivo što su sve maloljetne. Ne znam kako njima roditelji dopuštaju biti vani u tim kasnim satima. To mi nije jasno. Ruku na srce, one odjenu minice i suknjice pa i same izazivaju. A ovom državom hodaju svakakvi manijaci. I na kraju se dogodi tragedija...


Post je objavljen 28.05.2007. u 22:43 sati.