Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/akstu

Marketing

Zahvala

Nakon što je i ovaj prosvjed završio dužan sam zahvaliti svima koji su na bilo koji način pridonijeli u organizaciji skupa. Naravno nemoguće je svima pojedinačno zahvaliti, pa ću spomenuti samo neke koji su svojim radom najviše doprinijeli uspjehu ovog prosvjeda. Hvala svim aktivistima udruge Aktivni student, udruge mladih Z.V.U.K Zadar i kolegama iz Zbora na satima provedenim u organizaciji prosvjeda. Najveća hvala kolegi Šimi Vučetiću koji je i na ovom prosvjedu bio stalno na raspolaganju sa svojim automobilom koji nam je bio glavna logistička potpora tijekom organizacije skupa. Hvala kolegama iz Z.V.U.K-a, ponajprije predsjedniku udruge Davoru Fadiću, zatim aktivistima iste udruge: Tihani Lazović, Miroslavu Kernu i drugima. Cijela udruga Z.V.U.K bila je AKSTU-u od velike, štoviše krucijalne važnosti u organizaciji. Tiskali su letke i plakate i marljivo ih lijepili po gradu, lobirali među mladim zadranima da se pojave na prosvjedu, a imali su ulogu i u drugim organizacijskim poslovima. Velika im hvala. Hvala kolegama iz studentskog zbora: predsjedniku Ivanu Čirjaku, kolegi Marganu, a posebno Mariu Žbulju, koji je usprkos maloj tremi, održao lijep govor na skupu. U petak je bio studentski predstavnik u pravom smislu te riječi. Hvala kolegama iz AKSTU-a: Nikoli Turčinovu, Heleni Šugar, Tomislavu Šuti, Čedomiru Vojnoviću, Marinu Glamuzini i ostalim redarima, te svim ostalima koji su na bilo koji način sudjelovali na ovom skupu. Hvala Fixu, Parlovu, Željku Juriši i drugima čijeg se imena trenutno ne mogu sjetiti. Hvala Gradskoj knjižnici što nam je i ovaj put ustupila razglas.
Tijekom organizacije prosvjede javljali su nam se kolege sa drugih hrvatskih sveučilišta. Hvala šibenskim studentima na potpori preko bloga. Također e-mailom nam se javio kolega Tadej Kurepa sa Beogradskog Univerziteta i također nam dao podršku, te nam poslao knjigu o prosvjedima beogradskih studenata krajem 2006. godine. Velika mu hvala mu na tome.
I na kraju velika hvala svim aktivnim studenticama i studentima te mladima ovoga grada što su svojim dolaskom uveličali studentske demonstracije. Došli ste usprkos obvezama koje imate zbog nadolazećih ispitnih rokova. Hvala svima. Ostale molim da krenu njihovim stopama, jer zajedno smo uvijek jači!!!
Udruga AKSTU ide dalje! Borba za studentska prava se nastavlja, a sada je stvarno došlo vrijeme da se nadležne institucije pokrenu.

Post je objavljen 28.05.2007. u 09:22 sati.