Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/purecaninda

Marketing

meni su neživa tijela milija.

ostavljaš ga svagdje pa ga izgubiš a ustvari mama ti ga je sakrila jer joj ideš na živce
e bila je jučer neka čokoladna sviječa nije mi baš mirišala ljepo nešto je bila sumnjiva pa smo sjedili u mraku i jeli krastavce i pili kao kokakoli ziro al ja sam osjetila šečer e znam.
i dekoratori sind dabei ili nešto neznam kao naruđbe primamo mi smo i tako to. tortovski.


jelte najfilmiskije teško priznat čak filmskije i od pink ajme zaboga bilo je baš ljepo i onako vani i puhalo je izgazili su me i piva i ona velka svjetla i disko i sve jako ljepo i nebo a dobro nije baš imalo nešto zvjezda dve tri al dobro ajmo reč festivalčič neki al bez roštilja dobro ajde i mislim svidjelo mi se previše kao amerika makar nevolimo ameriku baš je bilo ljepo ustvari neznam bilo je smješno. i znojno jako fuj. al dobro ajde oprala sam se šta sad. išla bi ko neka turneja za njima svagdje mislim ipak je šalata šalata al je bilo najljepše i petra woa. :) i svi su bili skoro a bili smo i mi i ljepo ajmo opet PLANEETTTAAAAAA
kao ono nešto ju seksi nešto ccccc nešto neznam uglavnom.

DI
SKO


avanturni ice age sladoled i sljedeče godine če osvajati publiku diljem dučana dado i ostalih obližnjih prostora s kojima če se dolazit motoričičem u sumi jako puno kuna smijem kupit auto s time. al dobro ajde kao sad je i milka sladoled daj molimte kosad mi otpada i kikirikasta su mi usta.
hvala.

Post je objavljen 27.05.2007. u 21:23 sati.