Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/globabloga

Marketing

UBI ME BOŽE NASLOV

Ukrast ću malo vremena za sklepat par rečenica.
Sparina me obljepila, u znoju se mali milijun puta okupala i soli se s čela napila.
Mamica je otputovala u Majurec i pustila me da proslavim svoj 24 rođendan kako god bio Bogom dan.
Darovala mi je svot novaca da počastim prijatelje i kolege s posla.
Od silnog kalkuliranja čime ih zasititi ipak sam ponijela sam kolače i platila kavu i sok na poslu, a za proslavu se upravo pripremam, vjerojatno ću slaviti od danas do nedjelje.
Malko me bedira ta brojka, koja i nije tako velika, ali nosi niz odgovornosti koje se od mene očekuju, a ja ne znam kako ću se s time moći nositi, s obzirom da nikada moguće je neću odraslo djelovati.
Šoraju me osjećaji, dobro znani, nisu okorjeli, ali su pristuni...i to mi ne smrdi na dobar večerašnji provod, no, šta je tu je, ima dana, sutra su finale i dan mog rođenja, točno u 8,5 min svoje oke ja sam otvorila, udahnula zrak svoga zagreba i bila u doticaju s vanjskim okolnostima.
U par kratkih rečenica što sam kanila napisati ipak neću moći istaknuti nešto toliko važno što mi se u proteklih godinu dana dogodilo, osim što sam dobila stvarno dobar posao za stalno.
Bilo je tu možda malo više loših dana i depresija od proteklih rođendana, ali sve u svemu, živa sam i sretna sam.
Čini mi se kako uvijek počinjem s nekim negativnim osjećajima i mislim da sam se gadno zarazila takvim ponašanjem i izražavanjem.
Ponekad mi ništa nije važno, jer nemam načina, jer nemam prilike, jer nema baš tada nikoga.

I baš me briga tko čita ovaj blog i da li će se ikad otkriti tko sam, hoće li mi itko suditi, krivo shvatiti....želim samo živjeti punim plućima sa što manje kočenja.

Laganini ću krenuti u spoznaju sebe same, ali mislim da još nisam spremna...barem vikend nije taj za tu vrst razmišljanja.

Svima vam želim dobar provod, puno smijeha, druženja i onim sretnijima zagrljaje i uzdahe popraćene vrućim izgricama.

PUSA do sutracerek

partysmokinthumbupnutwave

Post je objavljen 25.05.2007. u 18:59 sati.