Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vibbi79

Marketing

KIRO PROSVIRO ILI GLUP KO STUP

Kao nekadašnji član HDZ-a moram priznati da me je u ovom trenutku sram što sam ikad bio član HDZ-a. Inače se trudim pisati uljudno, razgovjetno i pristojno. Ali u ovom postu ne!

Kirine debilu jedan! Ne mogu vjerovati da jedna takva budala može biti ministar. Trebao bi dobit nogu ne zato što je teoretski prekršio zakon, ili zato što je loš ministar, nego zato što je preglup.

"PREKO servera smo saznali da su moje izjave na Jubitou plasirane od naših političkih protivnika iz SDP-a."

Procedura otkivanja idenitetea u ovom bi slučaju išla ovako: zahtjev naše policije američkoj policiji koja proslijeđuje zahtjev You Tube-u, koji šalje IP podatke nazad američkoj a ona pak nazad našoj policiji. I tu postoji kvaka. IP sam po sebi ne znači ništa, već se iz tog podatka može dobiti lokacija. Tu krajnju informaciju ima samo T-Com i da bi je dao policji za to mora postojati sudski nalog! Kako ovdje nema temelja za sudski nalog, njega definitvno nije ni bilo. Dakle dvije su mogućnosti:

1. Da je T-Com dao MUP-u informacije o korisniku bez naloga
2. Da Kirin i ekipa ništa nisu „preko servera saznali“ već je cijela priča jedna obična laž da bi se napali politički protivnici

Kako Sandija i većinu ministara osobno poznajem, jako dobro znam način na koji razmišljaju.
Kad sam prije par godina namjerno isprovocirao svoj blog skandal, Ivo i ekipa su misili da iza skandala „Diplomat u USA” stoji SDP. Prava istina je da sam iza toga staja samo ja. Isti princip vrijedi ovdje. Kirin je uvjeren da iza Jubitu skandala stoji SDP pa je onda izmislio dokaze za to. I tu se grdno zajebo jer je preglup da shvati što smije a što ne smije govoriti.

Mislio sam da su nakon afere Vibbi i mog diplomatskog skandala nakon kojeg je Žužul dobio nogu i zbog kojeg je rejting stranke pao za par posto u HDZ-u shvatili koja je moć Interneta. Očito da nisu, iako bi ih Maček u to trebao uvjeriti. Možda ni on nije shvatio. Ratko, bivši prijatelju, WTF are you doing?



Post je objavljen 25.05.2007. u 17:09 sati.