Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/lepina

Marketing

gemištaljka
Poštovani g. Lepina,
evo javljam se sa nekoliko nadam se dobrih vijesti.
Tata je jučer dobio nalaze markera, i u odnosu na prošli mjesec su još opali, i sada je vrijednost 0,787 (bila je 0,798). Rekli su mi da je vrijednost tog markera kod zdravog čovjeka 0,62, a sve do 2 se tretira kao normalna stanična aktivnost.
Srce i pluća su uredni. Na RTG pluća se ne vidi nikakvih novih lezija ni sekundarizama (tako piše, iako ja ne znam baš može li se to vidjeti na RTG snimci, obzirom da se često ni tumori ne vide na istima).
Magnetsku i CT ćemo raditi privatno idući mjesec, glavu i toraks, a konzultirat ćemo se i o ostalim preventivnim pregledima. Tada ćemo zasigurno znati puno više, i uz Božju pomoć biti sretniji kad potvrdimo ove nalaze.
On se lijepo oporavio nakon operacije, jede uglavnom povrće u velikim količinama (tikvice, brokulu, karfiol, poriluk, kelj...), meso minimalno (puretinu ili piletinu, ponekad samo teletinu), a i umjesto tih malih količina nastojimo ubaciti "zamjenu" - soju, sir i slično (Coolinarika mi je postala omiljen portal, vidim kao i Vama).
Ponekad, kad mu baš dođe prevelika želja, pojede malo domaće slanine ili komadić pečene janjetine, i to mu ne branimo.
Redovito pije Biotta ciklu, aloe veru i Beta 1,3D glucan, te naravno čajeve - mješavinu za pluća, zdravac i matičnjak.
Nismo mu još davali čaj za bubrege, u knjizi piše da se tijekom te kure ne smiju jesti mesne juhe, a moj tata jedino na čemu inzistira skoro svaki dan je juha, i najdraža mu je kokošja.
Imate li kakav savjet u vezi toga?
Što se tiče kemoterapije, za sada je odgađa, a ja molim Boga da ga usmjeri na bezbolniji put - breussovu terapiju.
Toliko za sada od mene.
Srdačan pozdrav,
Danijela

Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 25.05.2007. u 14:35 sati.