Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/retajskiblog

Marketing

FRIENDS ARE FOREVER BOYS ARE WHATEVER

Da... Naslov sve govori. Jebeš muške (ok krivi izraz ali svačate šta oću reć).
Vidiš, prijatelji, pravi prijatelji, te prihvačaju onakvu kakva jesi dok tvoja "bolja polovica" ne. E oni bi brale vječito nešto mjenjali. Od izgleda, ponašanja, oblačenja, muzike do govora. Nikad nisu zadovoljni. Evo svaki muški s kojim sam bila ima je nešto za prigovorit. Ali uvik je tako! Uvik me u nečemu pokušavaju prominit. Ali oni neshvaćaju da se radi njih ja nenamjeravam ni mrvicu prominit. Pa jebote takva sam kakva sam! Hate it or love it. Neću se minjat! Ako im se nesviđa neka se lipo maknu i sve ćemo rješit. Al neeee. Oni su i dalje tu i pokušavaju od mene napravit svoju "idealnu" curu. Pa sretno s tim. Ali zajeb je šta su naletili na osobu koja stvarno mrzi kad joj se govori šta da radi i kako da to radi.
Jebiga ljudi. Neozbiljna sam, volim se pravit glupa, volim se zajebavat, volim zajebavat ljude, volim bit flegma, volim se ružno oblačit, volim se crnit po gradu, volim pit i pušit (duvan, nemojte bit perverzni), volim slušat muziku koju slušam i nenamjeravam počet slušat cajke i te pizdarije zato jer su sad in, volim beštimat i VOLIM KOMENTIRAT DRUGE MUŠKE! Jebiga, retardirana sam i šta sad! Takva san i neću se minjat zato šta ja sebe volim ovakvu kakva sam i nema šanse da se ja sad radi nekog lika s kojim ću bit neko vrime pa ga kasnije vjerojatno neću nikad ni vidit minjam. Ajde moj čovik oladi. Važno je da ja sebe volim, a volim se.
Eto, to mojim prijama ne smeta. Djelomično zato šta su one jednako retardirane pa ja mislim da i ne primječuju al nema veze. Bitno da se one nežale. Al sad mi je baš sinilo. Da mi neka od njih kaže da nešto prominim na sebi(ne mislim na izgled, a može i to) mislim da bi to čak i pokušala prominit jer znam da one to govore radi mene, a ovi više misle na svoju guzicu ili onu stvar.
E i ovim putem molim muški dio mojih obožavatelja (haha ova mi je bila dobra) da se ne ljute ako su slučajno našli nešto u tekstu šta bi njih moglo naljutit....
A štaš... valjda će se nać jednog dana neko jednako retardiran pa če me prihvatit...
E i ako jedna osoba zbog koje je ovaj post manje više napisan jer me ispizdila ovo pročita, neka se ovaj put barem pokuša neljutit jer ovo je samo moje mišljenje i nemoj ga molim te shvatit na krivi način, ne radi se samo o tebi nego i o svima do sada i o njihovim propalim pokušajima.kiss

Znam da slika nema veze sa tekstom ali mi je prejaka
Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 24.05.2007. u 23:19 sati.