Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peratovic

Marketing

Domagoj Margetić je lažljivi lopov


Domagoj Margetić i Ivica Filipović koji je Manoliću proslijedio pismo


Zamolio sam danas mailom Domagoja Margetića da sa svoje stranice www.necenzurirano.com skine pdf s faksimilima o Šešeljevoj suradničkoj karijeri u UDBA-i ili da napomene kako ga je preuzeo od mene. Usput sam mu postavio i nekoliko pitanja o temi kojom se bavim zadnjih dana, a koju je Margetić ekskluzivno objavio: Ratni zločini u Sisku - kaznena prijava protiv Gregurića i ostalih za ratne zločine.

Nejavlja se Margetić, pa mu pošaljem požurnicu s upitom je li točno da je nedavno poslao pismo Josipu Manoliću u kojem ga je molio za zajedničku političku suradnju i javni nastup.

E na taj se upit o Manoliću trgnuo kao oparen:

From: Domagoj Margetic [mailto:domagoj_margetic@yahoo.com]
Sent: Donnerstag, 24. Mai 2007 11:21
To: Zeljko Peratovic
Subject: Re: manolic

Bilo kakvo pismo kakvo spominjes u mailu bilo bi obicna krivotvorina, jer ga ja sigurno nisam niti napisao niti potpisao. Pa cisto da znas, ako takvo sto objavljujes da objavljujes neciju obavjestajnu montazu. Toliko znanja radi, cisto da ne bi rekao da nisi znao da je to sto god bilo montaza i krivotvorina.


Kažem mu ja da ne mislim da je krivotvorina i da ga se spremam objaviti i podsjetim ga da mi nije odgovorio na pitanja o svom angažmanu vezano za kaznenu prijavu Milovana Škorića i da se nije očitovao o krađi pdf-a.

Opet on preskoči krađu mog pdf-a o Šešelju, Sisak i Škorića, pa samo o krivotvorini.


From: Domagoj Margetic [mailto:domagoj_margetic@yahoo.com]
Sent: Donnerstag, 24. Mai 2007 11:35
To: Zeljko Peratovic
Subject: RE: manolic

U najmanju ruku je bezobrazno da ti i nadalje tvrdis da pismo nije krivotvorina, a ja ti dajem svoju rijec da nikada nisam ni napisao, niti potpisao ni poslao Manolicu nikakvo pismo, pa niti to koje ti spominjes. Dakle, ako i nakon ovog mojeg upozorenja kako se radi o krivotvorini, objavis to pismo onda evidentno vrlo aktivno sudjelujes u toj najnovijoj obavjestajnoj montazi i dezinformacji koja je usmjerena protiv mene. Sada znas iz prve ruke da se radi o krivotvorini.

Ako su tvoje aktivnosti i namjere u ovom slucaju u vezi sa mnom profesionalne novinarske, onda trazim da po pravilima novinarske struke (da se cuje i druga strana), objavis i ovaj moj zadnji odgovor na tu temu.

Domagoj Margetic, novinar


Upozorim ga da ću objaviti pismo i uz njega sliku Ivice Filipovića (koji je proslijedio pismo Manoliću) te ga još priupitao je li istina da su se on i Zvonimir Trusić u siječnju sastali s Tihomirom Oreškovićem u jednom kafiću u Zagrebu, prigodom čega je Margetić od Oreškovića dobio materijal za tekst na necenzurirano.com o ratnom zločinu u Širokoj Kuli


Domagoj Margetić je u međuvremenu faksimile koje mi je ukrao označio kao svoje i mrtav hladan poslao mail:

From: Domagoj Margetic [mailto:domagoj_margetic@yahoo.com]
Sent: Donnerstag, 24. Mai 2007 12:13
To: Zeljko Peratovic
Subject: Re: oreskovic

Zeljko, trebao si pisati u zivotu bajke. Vidim da si u tome izvrstan.


Pismo je Margetić poslao Manoliću. Može se provjeriti kod Ivice Filipovića i Josipa Manolića. Ja ga, ipak neću objaviti iz higijenskih razloga. Margetić se sreo s Oreškovićem i Trusićem i bio brifiran o Širokoj Kuli, što naravno nije zanimljivo sudu u Varaždinu koji je nadležan za Oreškovićev boravak na bolovanju, jer sucu Flegaru o tome ništa nije javio Centar za socijalni rad.

Da Margetić laže znao sam od ranije. A i da krade, uvjerio sam se danas.

P.S. Materijal o Šešelju preuzeo sam s http://hobotnica.blogger.ba, i gornje dijelove dokumenata u photoshopu očistio od crnila nastalog prilikom kopiranja. Zato, tko hoće, jasno može vidjeti razliku između mojih i hobotičinih dokumenata i istovjetnost mog Margetićevog pdf-a.


Post je objavljen 24.05.2007. u 20:51 sati.