Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lornadoone

Marketing

DAROVI, PARADAJZ I LJETNE TEMPERATURE

Image Uploaded by ImageShack Toolbar


Image Uploaded by ImageShack Toolbar Ostala sam dužna pokazati, u stvari, najljepše darove koje sam dobila za rođendan. Škrinju, ficus pumilu, mini ružu i CD s nekoliko epizoda Života s cvijećem sam dobila od moje Tine koja uči plesti, a knjigu, ogrlicu i, odavno pojedenu, čokoladu od moje drage kolegice koju ste upoznali kao Klaru iz "5 priča".
Cure, još jednom vam hvala!

Image Uploaded by ImageShack Toolbar Zatim vam se moram pohvaliti i sandalama. Mislim da mi sjajno stoje, a što je najvažnije, peta nije previsoka, a tanka...


Kakve veze ima sa svime paradajz?
Za divno čudo, danas sam došla čak i ranije do posla, pa sam zastala kod Trešnjevačkog placa. Namjera mi je bila mom Kosmičkom kupiti trešnje. I kupila sam preko kile divnih trešanja, kaštelanski hrušt. Navodno. No teta je bila dalmatinka (kao da je to u Zagrebu čudo) i jako ljubazna i dobre volje. Štand do su bili izloženi flanci. Ko ne zna, to su sadnice. Kako me vuku jagode već par godina, tako me vuče i paradajz, ali ne koji god! Ne, onaj koktel-paradajz! Cherry! Tako sam kupila 5 komada, pa ću vam se hvaliti bude li plodova!
Onda sam prionula na posao i u 5 sati nacrtala ono za što bi mi u nekim okolnostima trebao cijeli radni da, isto tako bi i neki drugi ljudi izgubili više vremena. Onda sam se odlučila nagraditi do kraja radnog vremena, izašla na chat, srela levant, ona radi na 10 minuta od mene, na pola puta je kafić, što je urodilo kavom na brzaka. Bilo je ugodno unatoč ljetnoj temperaturi i čarapama u kojima sam se mučila. Čarape? Da, u prostoru u kojem radim je ko u frižideru i to bez pomoći klime!!! Sjedim cijeli dan u vesti i do doma se ne mogu zgrijati...
Onda dođem doma.
Na mom je brdu nekoliko stupnjeva svježije i užitak je izaći iz auta i udahnuti tu svježinu! Kuću ostavimo zatvorenu tako da se ne zagrijava. Ali ne uživamo samo mi u tom hladu... i nepospremljenom krevetu!
Image Uploaded by ImageShack Toolbar Image Uploaded by ImageShack Toolbar

Onda malo zahladi, Kyra zauzima svoja omiljena mjesta po škarpama oko kuće (to su oni betonski zidovi koji sprečavaju da vam se brdo sruči u dvorište). Zelenilo nam odmara oči i dušu.
Image Uploaded by ImageShack Toolbar Image Uploaded by ImageShack Toolbar


Post je objavljen 24.05.2007. u 19:23 sati.