Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dio

Marketing

Moj Retardirani Razred

Ma nije tako loš, osim par debila (npr. Tičić, Viktor...). A sad sam odlučio napisati post o njima jer će bit baš jeben. Vidjeti ćete. OK, dakle krećemo...

Tičić
On je debil. Ima dva metra i sto kila. Njegov alter ego je Čovjek-klupa, a poznat je i pod imenom Dva metra gluposti. Svima ide na živce, ali baš apsolutno svima, najviše ženskima (jer je on napaljeni idiot s inteligencijom djeteta iz vrtića). Unatoč njegovoj fantastičnoj gluposti, znatiželjan je poput psa. Dakle mora sve ponjušiti, polizati, taknuti, zagristi, popišati se (znate, obilježit teritorij).
Baš zbog toga što zabada svoju glupu facu (izgleda kao da ga je netko spljoštio tavom) gdje joj očito nije mjesto ga svi mrze. Upravo zbog njegove simpatične osobnosti odlučili smo mu staviti laksativ u piće... Dvaput... I oba puta je popio. Doduše, on posjeduje dimenzije i težinu mladog nosoroga (i sličan nos), stoga to nije utjecalo na njega. Jedina šansa je da mu stavimo analni čepić. Toliko je glup da ne bi ni to skužio.
Najdebilnije kod njega je to što misli da je svima zanimljiv, ali je glup i dosadan. To nije subjektivno, nego objektivno viđenje, jer svatko kome se sviđa Tičić zaslužuje tri mjeseca oporavka u jednoj određenoj instituciji... On je potpuna tragedija! Ma, ništa pomolit ću se za njega u nedjelju da sve bude u redu s njim i da izađe na "pravi put".

Viktor
Bože, samo na spomen njegova imena mi dođe da si stegnem omču oko vrata. O Viktoru ne mogu ništa reći što nije već prije rečeno. Toliki je doseg njegove gluposti i primitivizma. Ali ukratko on je največa seljačina i budala koja je ikad hodala zemljom Hrvatskom od stoljeća sedmog. Da, on je nakupina svega što je zlo i krivo na svijetu. Svi to znaju. Ja osobno smatram da je on Antikrist. Čak i opis odgovara.
Viktor je ogavan- kopa nos, stavlja ruke u gaće, prdi pred drugim ljudima, ponekad prdne u ruku pa da drugima da njuše, a ponekad jednostavno glumi homića. I priča... i priča... i priča... Jebote pa on ne može prestat pričat! A baš je mene, od svih ljudi u razredu (a ima nas 38!), uhvatio zajebavati. Ne mogu vam prepričati sve što on govori i radi tijekom sata, ali ću probati:
1. Grize ljude
2. Drži ruke u gaćama dok priča s profesoricom
3. Drži ruke u gaćama dok čekamo u hodniku
4. Uvijek drži ruke u gaćama
5. Kad ne drži ruke u gaćama, onda njuši prste (bože sačuvaj)
6. Hvata tipove iz razreda za... ma neću niti spominjat

Ima još dobrih fora iz razreda ali ne spadaju pod kategoriju "retardirano", nego pod "privremena glupost" ili "idiotizam u svrhu humornog dojma". Ionako gore navedene stvari nisu dobre fore, nego su stvarno žalosne, za mene, za razred i za neposrednu okolinu. Tičić i za prirodu. Da objasnim:
1. Jedina pozitivna stvar je njegovo gnojivo ali:
*velika količina gnojiva uguši biljku
*njegov izmet sadrži ogromne količine metana (CH4) i ugljikovog dioksida (CO2), koji su štetni (metan zapaljiv, CO2 utječe na efekt staklenika)
2. Zbog svoje veličine utječe na eroziju tla, što onemogućuje rast korijena biljke (ili Rina Biljka)
3. Zaklanja sunce, i biljke ne mogu vršiti fotosintezu, što utječe na populaciju biljojeda i količinu kisika
4. Njegovo znojenje povećava količinu vlage u zraku. Budući je njegov znoj otrovan ovo je najlošiji utjecaj na prirodu od nuklearne katastrofe u Černobilu.

Post je objavljen 24.05.2007. u 18:54 sati.