Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rostiljanje

Marketing

Izdali me prijatelji

Još pola sata i kokoš je gotova ,može se i 10m min prije kraja isto podignuti pa prevrnuti,al nek vam vatra sastrane uvijek gori da imate novog žara.USLAST!

Image Hosted by ImageShack.us

Pokrijemo folijon tepsiju i stavimo peći,nakon 25-30min dižemo peku i skidamo foliju tako da se sad kumpiri i kokoš zapeču,zahrstave malo.

Image Hosted by ImageShack.us

Misec dana unazad se pričalo o tome,a ludilo,bićemo peći ćemo,gledat ćemo utakmicu kad je napokon jučer doša taj dan finala-ćorak,ovaj osta doma sa ženom gledat,ovaj da mu se neda, ovaj neman pojma šta ,ma nek idu svi u niku stvar.Jedini dosljedan je osta varaždinec,lipo je trknija do dućana kupija kokoš i donija,za to vrime ja ogulija kumpir kapulu i naložija vatru.Naslaga kumpir kapulu kokoš napola posolija popaprija i gotovo,čekan da se vatra zgori.Unutra još mogu gljive,mrkva tikvice patliđani pomidore ko šta voli.Umjesto ulja ja stavljan svinjsku mast.

Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 24.05.2007. u 10:20 sati.