Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rugbymakarska

Marketing

RAGBI 7 REPREZENTACIJA U AMSTERDAMU

Hrvatskla ragbi 7 reprezentacija odigrala je, u Amsterdamu, prvi kvalifikacijski turnir Europskog prvenstva 2007.

Naša reprezentacija nastupila je u grupi 2 zajedno s Italijom, Njemačkom, Nizozemskom i Danskom, te je natjecanje u skupini završila na trećem mjestu s jednom pobjedom ( Nizozemska ) i tri poraza što joj je donijelo borbu za peto mjesto koje smo u konačnici i osvojili pobjedama protiv Srbije( 40 - 0 ) i Belgije ( 29 - 17 ).

Pobjednik ovog turnira je Italija koja je u 1/2 finalu pobjedila Andoru ( 21 - 10 ) a zatim i Portugal ( 26 - 0 ) koji je u finale stigao pobjedom protiv Njemačke ( 14 - 7 ).

U utakmici za treće mjesto Njemačka je slavila proti Andore ( 29 - 5 ).

Dodajmo da se sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo igra se 6 turnira, na kojeima će nastupiti 30 reprezentacija. Svaka reprezentacija mora odigrati po dva kvalifikacijska turnira, a najboljih 12 će igrati finalni turnir, u srpnju u Moskvi.

Hrvatska reprezentacije će još nastupiti i na turniru u Zagrebu koji će se održati 27. i 28. svibnja, 2007 godine.

Inače, Portugal je aktualni Europski prvak, dok je Hrvatska sudjelovala na prošlogodišnjem završnom turniru te zauzela 8. mjesto.


HRVATSKA:

Buzov Tonći, Ante Olujić, Vedran Antić, Dino Grizelj, Ante Blažević-Bandov , Većeslav Holjevac, Filip Ujaković, Slobodan Nikolić, Josip Dedić i Tom Miklaušević.


Reprezentacija Hrvatske i pobjednik turnira Italija


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Post je objavljen 23.05.2007. u 11:05 sati.