Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/serenad

Marketing

Zbunjoza na kvadrat

U bolničkom krilu
Ne mogu vjerovati kako sam za dlaku izbjegla smrt. Persephona je ubijena još prije i zamijenjena nekom osobom po imenu Ruslana. Njena glavna zadaća je bila polako uništiti mene i srušiti cijeli moj svijet. Nisam razumijela zašto ja ni zašto se to baš sada događa, već sam samo bila sretna što smo Vlad i ja živi.
Ma srce moje, prije nego što je izgovorila Kedavru, pogodio ju je Cruciom, a mene je zeleni mlaz onesvijestio. Tada su se pojavili neki likovi i odveli nju i htjeli i mene, ali ih je spriječila Lavender (moja dobra vila, stalno me spašava), koja se vratila sa godišnjeg. Dumbledore ju je jedva zaposlio nakon što je pobjegla s Connorom, no eto, simpatična mu je. Tada je stiglo još ljudi (to mi je Vlad prepričao) i likovi su pobjegli. Ali prije toga Ruslana je nešto trabunjala o nekom djetetu, njihovom vođi, bla, bla, bla, Vlad ju nije previše skužio.
Čujte, mislio je da likašica govori o našem djetetu, što je nemoguće jer mi nemamo dijete (halo pa tek smo se prvi put poljubili), a i ne bi me htjela ubiti, ako se radi o njihovoj budućoj vođi. Maya je pitala Lorda Voldemorta (moram ga tako zvati, to se zove poštovanje) i on ne stoji iza toga.
????
Pozzzzzzzzzz!
P.S. Otvorila sam forum! MAGICAL LIFE


Post je objavljen 26.05.2007. u 19:23 sati.