Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/satelitski

Marketing

RECEIVERI

Dreambox !!Dreambox 7000sImage Hosted by ImageShack.us

-Receiver najjači na tržištu, ima neograničene mogučnosti, opciju ubacivanja hard diska od 80 do 160 GB, možete snimati vaše omiljene emisije, ima mogučnost spajanja na internet i skidanje HR titlova za filmove, i mogučnost Card Sheringa (gledanje programa preko nečije originalne kartice i to naravano koristite navlastitu odgovornost) i da ne govorim o softwerskoj podršci ....


Dreambox 500S (1899,00 kn -10% gotovina)


Image Hosted by ImageShack.us

-Ovo je najmlađi brat iz porodice Dreambox, posjeduje 1x univerzalni čitač kartica (može primiti svaku
karticu samo treba uporijebiti pravi "Image"), priključak za mrežni kabel (Internet) i napaja se sa 12V i ima vrhunsku softwersku podršku kao i njagov najstariji brat Dreambox 7000S/7020S.

Najjači adut Dreamboxa na tržištu je to da ima Linux OS i priključak za mrežni kabel, s kojim povezujete Dreambox i PC računalo a PC računalo na Internet i tu su mogučnosti neograničene !!! Najbolje je ipak imati ADSL i Router tako da praktički ne morate imati upaljeno računalo da bi Dreambox bio na Internetu.

Spajanjem Dreamboxa na Internet imate bezbroj mogućnosti, od popularnog CardSharinga (ovo koristite na svoju vlastitu odgovornost jer praćenje kodiranih kanala bez odgovarjuće originalne kartice je zakonom kažnjivo djelo) koji omogućuje da se spojite preko IP adrese na neki od mnogobrojnih CS servera, što komercijalnih što privatnih i doslovce uživate, S*y UK, S*y Italia, Di*ital+, Via*at, Ca*al +, Prem*ire, sve je to moguće gledati.

Moguće je direktno s net-a skidanje novih "Image-ova", settings liste, novih ključeva i niz popratnih programčića, igre, program za ubacivanja titlova itd itd

Kad je Dreambox na internetu postoji i mogućnost da si Vi sami ili pak Mi jednostavno upravljamo Vašim Dreamboxom sa drugog računala, znači dodajemo Vam novu settings listu (nove programe), nove softwere "Image", nove "ključeve", jednostavno održavamo Vaš Dreambox tako da je uvijek svjež (ova opcija je idealna za sve one koji nisu vični korištenju Linuxa, FTP programa i mrežnim konekcijama).

Postoji i jedan vrlo koristan programčić RSS Dreambox Newsreader u kojem se nalazi LIVE TV SPORT servis koji omogućuje da klikom na gumb na daljinskom dobite kompletan pregled LIVE prijenosa sportskih događaja sa točnim vremenom i TV programom koji prenosi LIVE događaj !!!


Dreambox 7020S (3850,00 kn - 10% gotovina)


Image Hosted by ImageShack.us

-Novi Dreambox 7020s, nasljednik modela 7000s sa mnogim poboljšanjima.

Najvažnija poboljšanja u odnosu na prethodni model su: novo napajanje marke Matshushita, tako da nema više problema u napajanju većih hard diskova i do 300GB, veća flash memorija 32MB prije samo 8 MB, dodan je UHF modulator i prekidač ON/OFF i ugrađen je puno bolji i osjetljiviji tjuner. Dodan je i treći čitač kartice koji se nalazi ispod kučišta, a radi se o maloj SIM izvedbi. Softwerska podrška zasad malo zaostaje, za model 7000s ih ima puno više no to će se s vremenom preokrenuti u korist novog modela 7020s.

Najjači adut Dreamboxa na tržištu je to da ima Linux OS i priključak za mrežni kabel, s kojim povezujete Dreambox i PC računalo a PC računalo na Internet i tu su mogučnosti neograničene !!! Najbolje je ipak imati ADSL i Router tako da praktički ne morate imati upaljeno računalo da bi Dreambox bio na Internetu.

Spajanjem Dreamboxa na Internet imate bezbroj mogućnosti, od popularnog CardSharinga (ovo koristite na svoju vlastitu odgovornost jer praćenje kodiranih kanala bez odgovarjuće originalne kartice je zakonom kažnjivo djelo) koji omogućuje da se spojite preko IP adrese na neki od mnogobrojnih CS servera, što komercijalnih što privatnih i doslovce uživate, S*y UK, S*y Italia, Di*ital+, Via*at, Ca*al +, Prem*ere, sve je to moguće gledati.

Moguće je direktno s net-a skidanje novih "Image-ova", settings liste, novih ključeva i niz popratnih programčića, igre, program za ubacivanja titlova itd itd


DVB-T Tuner za DM7025 (475,00kn)Image Hosted by ImageShack.us

-Ovaj tuner jednostavno se instalira - dovoljno ga je umetnuti u za to predviđeni utor na matičnoj ploči Dreamboxa, a sve ostalo će odraditi sam Dreambox. DVB-T tuner omogućava da na Dreamboxu 7025 uz prijem satelitskih tv i radio kanala imate mogućnost hvatanja i kanala koji se emitiraju u DVB-T tehnici, odnosno zemaljskim putem.

Instaliranje dodatnog DVB-T modula omogućuje da Dreambox postane combo uređaj koji može hvatati digitalni signal sa zemaljskih ili satelitskih odašiljača. Kod nas korištenje DVB-T tunera omogućit će Vam da pratite kanale HTV 1 , HTV 2, Nova TV i RTL Televiziju digitalnim zemaljskim putem.


Dreambox 7025 (4700,00 kn)


Image Hosted by ImageShack.us

-Najvažnija karakteristika ovog novog DM 7025 je da ima ugrađen jači procesor i 2 tjunera (jedno gledaš drugo snimaš) i mogučnost izmjene tjunera za zemaljski digitalni DVB - T i kablovski DVB - C. To znači da 1 tjuner može biti za satelit a drugi za sad već i jako popularni kod nas DVB - T. Ostale karakteristike su uglavnom iste kao i kod modela DM 7020S (Vidi pod opis pod model 7020S).

Zasad jedino za ovaj novi model ima puno manje upotrebljivih softwarea (image) od recimo DM7020S, ali s vremenom će ih naravno biti, jer isti problem je imao i DM7020S kada je izašao na tržište nakon što se DM7000S prestao proizvoditi.


Dreambox 600 PVR (2599,00 kn - 10% gotovina)


Image Hosted by ImageShack.us

-Najmanji Linux prijemnik je od sada i najmanji PVR uređaj! Pogonjen PowerPC procesorom i ENIGMOM1, te s mogućnošću ugradnje 2.5" HDD diskom za višesatno snimanje vaših omiljenih sadržaja, a istovremeno stabilnim radom. Novim dizajnom privlači na prvi pogled.

..............................................................................
Topfiled !!Topfield TF5000CI (899,00kn)


Image Hosted by ImageShack.us

-Vrlo kvalitetan receiver sa osjetljivim i pouzdanim tjunerom. Preporuča se za rad sa motorom jer radi besprijekorno.

Posjeduje USALS funkciju koja uveliko olakšava rad sa motorom.

* postoji i mogučnost ubacivanja internog EMUlatora


Topfield TF 7700 HSCI !! HDTV !! (2999,00 kn)


Image Hosted by ImageShack.us

-Najnoviji model Topfielda koji podržava HDTV tehnologiju

Apsolutni " state of the art" u ponudi HD prijemnika !


Topfield TF 5400 PVR COMBO (4799,00 kn)


Image Hosted by ImageShack.us

-Vrhunski, ali doslovce VRHUNSKI receiver sa dva tjunera, DVB-S i DVB-T i ugrađenim 160 GB Hard Disc-om.

Krasi ga impresivna slika i zvuk i ovaj receiver jednostavno nema konkurenciju u standard definition (SD) receiverima !!

...........................................................................
Humax !!Humax CI8100 (1600,00 kn)


Image Hosted by ImageShack.us

-Risiver poznate i vrhunske marke Humax, odlikuje se vrhunskom slikom, grafičkim sučeljem i stabilnost u radu, ima odličan osjetljiv tuner, 2 CI koja odlično surađuju sa bilo kojim CAM modulom, Magic, Matrix a preporučuje se Dragon


Humax VACI 5300 + (1750,00 kn - 10% gotovina)


Image Hosted by ImageShack.us

-Opremljen vrhunskom tehnologijom, VACI-5300+ je idealan satelitski prijemnik za prijam kodiranih kanala putem dodatnog CI Modula, te pomoću ugrađenog Viaccess čitača omogućava besprijekorno gledanje Seemore paketa. Gledatelji mogu uživati u besprijekornoj stabilnosti i komforu HUMAX prijemnika. Jednostavni trodimenzionalni upravljački meni, visoko kvalitetni audio izlazi sa Dolby Digital izlazom, te kristalnom slikom za izvanredan doživljaj.

Max. 4000 Programskih mjesta
2 X CI Utora
5 Favorit grupa
DiSEqC 1.0,1.2,2.0
Dolby Digital Izlaz

Odlično surađuje sa svim CAM dekoderima (preporučuje se Dragon) i ima još nešto što nema skoro ni jedan risiver osim Deamboxa, najtočniju i uvijek svježu "settings listu", tako da uvijek imate sve dostupne programe složene po svim kategorijama sa svih satelita !!! Rad sa motorom DiSEqC 1.2 također se može reći savršenim.Humax HDCI-2000 !! HDTV !!(2999,00 kn - 10% gotovina)


Image Hosted by ImageShack.us

-Ovaj novi model Humax-a poseban je po tome što ima HDMI izlaz tj. može reoproducirati HDTV programe u najvišoj rezoluciji 1920x1080 piksela prikladan za HD ready televizore.

Ovaj model je svakako početak nove HighDefinition digitalne ere.

Posjeduje 2 utora za CI module, tako da možete pratiti i kodirane programe naravno uz odgovarajuću karticu, originalnu ili piratsku, svejedno.

Želite vrhunsku sliku i ton, najnovija tehnologija omogućuje Vam gledanje TV programa u rezoluciji 1920x1080 piksela, tzv. HDTV* (za info: analogna TV je samo 704x480 piksela)

Posjedujete veliki plasma ili LCD televizor, ovaj receiver je idealan za Vas jer pruža maksimalnu moguću kvalitetu slike pripremljenu baš za takve velike televizore !!!

* za prijem HDTV programa u najvećoj mogućoj kvaliteti potrebno imati LCD ili Plasma TV "HD Ready" tj. HDMI ili DVI priključak!!!

......................................................................
Neotion

Neotion box 1000S (nema)

Image Hosted by ImageShack.us

-Neotionbox 1000 S najnoviji je proizvod francuskog proizvođača Neotion. Neotion je poznat po megapopularnim Joker Cam modulima te Skycrypt i Zeta modulima, koji svi sadrže chipove od Neotiona. Neotionbox 1000 S jedan je u nizu kvalitetnih proizvoda iz Neotiona koji u mnogočemu nadmašuje konkurenciju. Ugrađen čitač kartica, interna 6 u 1 emulacija, USB konektor za snimanje sadržaja sa satelita na hard disk računala omogućit će Vam da najzanimljivije filmove ili programe snimite i preradite ih po želji te spržite na CD ili DVD. Podrška za Infocast mail omogućit će Vam primanje e-mail poruka bez potrebe za internetom! Infocast e-mail je usluga primanja E-mail poruka putem satelita i to potpuno besplatno. Neotionbox svojom cijenom i karakteristikama nadilazi sve konkurentne proizvode!


Neotion box 501 CR-SC (890,00 kn)


Image Hosted by ImageShack.us

-nasljednik modela 1000sl, ali unaprijeđen, veća kutija i razmještaj elemenata tako da je grijanje risivera dovedena na minimum, i ima mogučnost kasnije nadogradnje CI utora (kupi se posebni "catridge" koji se umetne u risiver i dobije se mogučnost ubacivanja CAM dekodera), što je jako bitno u budućnosti.

Ostale karakteristike su ostale iste kao i na modelu 1000sl, MOGUČNOST ubacivanja Internog EMUlatora, BONUS hardcore porno kanal SEX VIEW XXX , 1x univerzalni čitač kartica (Viaccess/Irdeto/Seca/Nagravision/Conax), InfoCast e-mail i USB VideoLink za snimanje na kompjuter i primanje softwarea preko satelita što zasad nema ni jedan risiver na tržištu. (Nažalost ova zadnja opcija od 1.7.2005 ne radi zbog podignute tužbe prema Neotionu)

Dana 25.5.2005 izašao je software za univerzalni čitač kartice koji konačno radi sa autorizacijom HRT/Seemore karticama, što dosad nije bilo moguće.NEOTION BlackBox (599,00 kn)


-Neotionbox Black Box proizvod je francuskog proizvođača Neotion. Neotion je poznat po megapopularnim Joker Cam modulima te Skycrypt i Zeta modulima, koji svi sadrže chipove od Neotiona. Neotionbox 501 najnoviji je u nizu kvalitetnih proizvoda iz Neotiona koji u mnogočemu nadmašuje konkurenciju.


NEOTION Silver Line X (599,00 kn)


Image Hosted by ImageShack.us

-Neotionbox Silver Line X proizvod je francuskog proizvođača Neotion. Neotion je poznat po megapopularnim Joker Cam modulima te Skycrypt i Zeta modulima, koji svi sadrže chipove od Neotiona. Neotionbox 501 najnoviji je u nizu kvalitetnih proizvoda iz Neotiona koji u mnogočemu nadmašuje konkurenciju.


Neotionbox 601S NC-SC (1199,00 kn)


Image Hosted by ImageShack.us

-Neotionbox 601 najnovijije proizvod francuskog proizvoča Neotion. Neotion je poznat po megapopularnim Joker Cam modulima te Skycrypt i Zeta modulima, koji svi sadrže chipove od Neotiona. Neotionbox 601 najnoviji je u nizu kvalitetnih proizvoda iz Neotiona koji u mnogočemu nadmašuje konkurenciju. Dolazi u paketu sa gotovom pripremom za ugradnju vanjskog hard diska.

...............................................................

Metabox


Digimax 9010

Image Hosted by ImageShack.us

-Digimax 9010 najidealniji je izbor za Vas ako želite sa analogne satelitske tv prijeći na digitalnu satelitsku televiziju uz što manje troškove. Digimax 9010 hrvatski je brand prodan u više tisuća primjeraka diljem Hrvatske.

Preporučuju se za apartmane i manje hotele gdje nisu potrebne specijalne funkcije i gdje je jednostavnost i mogučnost zaključavanja glavnog MENU-a sa posebnim PIN-om najvažnija funkcijaMETABOX III (799,00 kn)-Najpovoljniji prijemnik na tržištu koji podržava skoro sve original kartice i ima mogućnost dodavanja eksternih dekodera !!!

Ima vrlo dobru softwersku podršku, MENU na hrvatskom i za vrlo malo novaca dobivate dobar receiverMETABOX II (720,00 kn - 10% gotovina)


Image Hosted by ImageShack.us

-Odličan receiver sa dobrom "software" EMU podrškom. Odlikuje se niskom cijenom a može raditi sa HRT karticom.

Univerzalni čitač kartice sposoban je pročitati i druge kartice, npr. Conax Digimax porno karticu ili XplusTV i Inxtc karticu i još mnoge druge.

Sofweri koji se ubacuju u njega su potpuno kompatibilni sa modelom Metabox III

.......................................................................................
Sky Star PC DVB kartica

Sky Star 2 kartica + daljinski ( 650,00 kn)

-DVB PC kartica Technisat SkyStar2 služi za prijem slobodnih i kodiranih TV i Radio programa na računalu, omogućuje Internet preko satelita, te snimanje audio i videa na čvrsti disk računala u MPEG2 formatu i pregled teletexta.
Softverski podržani svi sustavi kodiranja Viaccess, Irdeto, BetaCrypt, Seca (Mediaguard), Nagravision i Conax.

Ova Sky Star 2 kartica može služiti i za internet preko satelita, koje pružaju neke naše kompanije, npr. VODATEL

U ovom kompletu dolazi i daljinski upravljač koji omogućuje lakše upravljanje, pa time postaje kao najbolji DVB prijemnik.

.......................................................................................

Victory / HE@D / CLARK


Victory DVB/TV MAX (450,00 kn)

-Jeftin digitalni satelitski prijemnik za prijem slobodnih programa, MOGUČNOST ubacivanja EMUlatora i editora za uređivanje ključeva. Emulator 6u1 je vrlo dobar i ovo je izravna konkurencija modelu koji se više ne proizvodi SFT 1000, a svi dobro znamo kakvu ima softwersku podršku što malo koji risiver u ovom cjenovnom rangu pruža.

No nažalost, receiveri u ovakvom cjenovnom rangu nemaju dugi vijek trajanja, vrlo često odlaze sklopovi za napajanje (tranzistori, kondenzatori ...)CLARK CL600 FTA !! (599,00 kn - 10% gotovina)


Image Hosted by ImageShack.us

-Prijemnik niske cijene s izvrsnim dizajnom i kvalitetom! Hrvatski izbornik, MOGUČNOST ubacivanja Interne Emulacije, ubacivanje samo Softc*m.k*y. Editor ključeva, video i audio izlaz visoke kvalitete. 4000 Kanalnih mjesta, DiSqC 1.2, USALS, teletext, osjetljiv tuner za prijem NoveTV i OBN-a. Izvrsna stabilnost i brzina prebacivanja kanala.

.........................................................................................
Digitalni zemaljski DVB-T


TV MAX DVB-T 4500 FTA (499,00 kn - 10% gotovina)


Image Hosted by ImageShack.us

-Ovaj prijemnik predstavnik je zadnje tehnogije digitalnih zemaljskih prijemnika koji zahtjevaju napajanje sobnog pojačala, moderan grafički MENU i pored svega ima vrlo kvalitetan PHILIPS visokoosjetljivi tuner zadnje generacije.Digimax 5010 DVB-T


Image Hosted by ImageShack.us

-Digimax DVB-T 5010 je digitalni zemaljski receiver prikladan za primanje digitalnog zemaljskog signala (DVB-T) koji je u ovom trenutku moguće pratiti sa odašiljača Sljeme (Zagreb) K27, HRT Dom (Zagreb) K56 i odašiljača Učka (Istarsko područje) K28 i još nekih novih odašiljača koji su nedavno počeli sa radom Osijek (Slavonija) K33, Srđ (Dubrovnik) K59, Labinščica (Split) K36, Sv. Mihovil (Zadar) K51.

Kvaliteta slike i zvuka na digitalnoj zemaljskoj televiziji ekvivalentna je onoj na satelitu, dakle nema smetnji, nema dodatnih šumova u zvuku, slika i zvuk je uvijek kristalno čista (uz minimalni traženi signal).

Za prijem je dovoljna obična UHF antena usmjerena prema odašiljaču, a ako je signal jak može i obična sobna antena s pojačalom.

Ovaj digitalni zemaljski receiver idealan je za sve one koji imaju problema sa prijemom analognog signala, snijeg, dupla slika tzv. duhove, smetnje u obliku valova itd a to vjerujemo imaju svi a pogotovo u većim gradovima, visoke zgrade sa metaliziranim staklima uzrokuju sjene, mobitel odašiljači i puno lokalnih repetitora uzrokuju smetnje.
Zasad u R. Hrvatskoj u DVB-T formatu emitiraju HRT 1, HRT 2, RTL Televizija i Nova TV.

Digimax 5020 DVB-T
Image Hosted by ImageShack.us

-Kvaliteta slike i zvuka na digitalnoj zemaljskoj televiziji ekvivalentna je onoj na satelitu, dakle nema smetnji, nema dodatnih šumova u zvuku, slika i zvuk je uvijek kristalno čista (uz minimalni traženi signal).

Za prijem je dovoljna obična UHF antena usmjerena prema odašiljaču, a ako je signal jak može i obična sobna antena s pojačalom.

Ovaj digitalni zemaljski receiver idealan je za sve one koji imaju problema sa prijemom analognog signala, snijeg, dupla slika tzv. duhove, smetnje u obliku valova itd a to vjerujemo imaju svi a pogotovo u većim gradovima, visoke zgrade sa metaliziranim staklima uzrokuju sjene, mobitel odašiljači i puno lokalnih repetitora uzrokuju smetnje.

Zasad u R. Hrvatskoj u DVB-T formatu emitiraju HRT 1, HRT 2, RTL Televizija i Nova TV i NIT (Nezavisna Istarska Televizija ali samo preko odašiljača Učka K28)

Scart Stick DVB -T (1200,00 kn)

-DVB-T Scart Stick idealno je rješenje za sve vlasnike Plasma i LCD TV-a. Mali , elegantan i praktički nevidljiv. Eksterni senzor za daljinski diskretno se zalijepi na vaš TV.

Topfield 4000 DVB-T !! (900,00 kn - 10% gotovina)
Image Hosted by ImageShack.us

-DVB-T ( Terrestrial) je standard za digitalno emitiranje zemaljskih TV signala

Trenutno u RH se emitira sa TV TORNJA SLJEME (K27) i TV Doma HRT (K56) za područje zagrebačke županije odnosno sa TV TORNJA UČKA (K28) za područje Rijeke i okolice i sada već neki novi odašiljači Osijek (K33) za Slavoniju, Srđ (K59) za Dubrovnik, Labinščica (K36) za Split i Sv. Mihovil (K51) za Zadar.

Na tim se odašiljačima digitalno emitiraju programi:

HRT1
HRT2
RTL TV
NOVA TV
i NIT (Nezavisna Istarska Televizija) ali samo preko odašiljača UČKA (K28)

Prijem je moguć već sa najobičnijom antenom usmjerenom prema odašiljaču ,kvaliteta prijema je vrhunska bez ikakvih smetnji a ovaj Topfield DVB-T receiver se odlikuje najboljim tjunerom koji možete nabaviti na tržištu i preporuča se u području di je signal kritičan, tj. na granici dobrog i lošeg signala.
Također je dijelu Istre moguće pratiti talijanske programe ako se antena usmjeri prema Italiji.


Humax F3-FOX T (950,00 kn)

Image Hosted by ImageShack.us

-F3-FOX T je top model od Humax-a za praćenje Digitalne zemaljske televizije. S Humaxovim velikim iskustvom u Digitalnoj zemaljskoj, izbacili su model za svaku pohvalu. Izvrstan dizajni, ergonomski upravljač, 3D izbornik, brzo prebacivanje kanala, kvalitetan prikaz slike te odličan zvuk. S izvrsnim ocjenama svih Europskih časopisa jednostavno nemožete pogriješiti u izboru.

............................................................................

COMBO (DVB-S + DVB-T)
Infinity ST1000 CI (1090,00 kn)

Image Hosted by ImageShack.us

-Infinity ST 1000 CI je novi uređaj u našoj ponudi koji ima sve što vam treba da bi uživali u svijetu digitalne satelitske i zemaljske televizije.

Ima ugrađena dva tunera (dvb-t/s) i multicard čitač (Viaccess, Conax, Cryptoworks, Nagra, Irdeto, Seca).

Novi NEC-ov chipset pruža 6000 programskih mjesta, multi picture funkcija, podrška za OSD/VBI teletext i titlove.


Post je objavljen 20.05.2007. u 21:07 sati.