Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/debelaituzna

Marketing

I to je zavrsilo

Kratka crvena haljina, da ne moze biti kraca. Zlatne stikle vrtoglavo visokih potpetica. Duga kovrcava kosa koja se spusta do struka, prebacena preko ramena da se vide iskvarcana gola ledja.
Jedna vodka, druga vodka. Malo vina, nek se nadje. Da, znam da me zelite. Da, znam da sam najljepsa. Jesam, kurac. Svejedno, osmijeh mi ne silazi s lica, a drzanje granici s teskom narcisoidnosti.
A ono sto nitko ne vidi, to je suza u kutu oka. Ssvim mala, naizgled beznacajna. Ne, nocas necu plakati. Znam da je gotovo, znam da ce faliti.

Ne, nocas necu plakati…

Jer ne zelim da vide koliko sam ranjiva, koliko sam osjecajna. Ne zelim da maskara umrlja moj savrseni ten. Jer ne zelim da vide kako nisam savrsena.

Najljepsa, najbolja. Slikaj se samnom, molim te. Prekrasna si. Divna si. Savrsena si.
Dosta!

WC u saloonu. Frizura vise ne satoji savrseno kao na pocetku, a tamni podocnjaci otkrivaju umor. Od cuge, od glume. Od zivota. Hladno je.

DiT, zasto si tako mrsava? Ne, zavaravas samu sebe. Okreni se. Pogledaj ledja. DiT, to su kosti, kosti koje ti mogu prebrojati!
Suti kravo! Vidis da me zele, vidis da mi se dive. Vidis, vole moje kosti!

Kosti, da ziher. Haljina vise ne stoji tako dobro kao na pocetku veceri. Ocrtava obrise mog velikog, napuhanog trbuha. Otkriva izdajnicke tragove potajnog zderanja. Da nitko ne vidi, ona jede.



Trebao si biti samnom. I bio bi, da ti je stalo. A zasto bi ti bilo, znas me tak dva mjeseca. Ja sam barbika koja voli filozofiju i to je sve. Nista posebno, nista vise.

Trebala sam te dragi, jako sam te trebala. Svi oni komplimenti iz tudjih usta, svi oni pozudni pogledi koji su me doslovce gutali, bili su za mene tako prazni, tako beznacajni, tako nevazni.
Zeljela sam to cuti iz tvojih usta, zeljela sam to vidjeti iz tvoga pogleda.

Ali ti nisi bio tu.

Tko zna, da je situacija bila drukcija, da sam jutro docekala u tvom zagrljaju, mozda…
…mozda danas ne bih imala potrebu ugusiti bol trpanjem 200g napolitanka u sebe…
…mozda danas ne bih shvatila da sam izgubila samokontrolu…
---mozda danas bila bih sretna…

Ali…ti nisi bio tu.


...

Ljubim Vaskiss

wave


Post je objavljen 20.05.2007. u 19:41 sati.