Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/glassanchi

Marketing

Muško-ženske greške

Pogrešno pretpostavljamo da će naši partneri, ako nas vole, reagirati i ponašati se na način na koji mi reagiramo i ponašamo se ako nekog volimo. kiss
MUŠKARCI griješe: nudeći rješenja i omalovažavajući osijećaje.
ŽENE: dajući savijete i upute koje nitko nije tražio.
MUŠKARCI su motivirani kada se osječaju potrebnima, a ŽENE su motivirane kad osjećaju pažnju.

Muškarci i žene pružaju onakvu ljubav kakva je potrebna njima, a ne onakvu kakva je potrebna partneru. Muškarci trebaju onu vrstu ljubavi kroz koju će im biti pruženo: povjerenje, prehvaćanja, zahvalnost, divljenje, odobravanje i poticanje.
Žene trebaju ljubav punu: brižnosti, poštovanja, nježnosti i razumjevanja. yes

6 načina na koje žene nesvjesno odbijaju partnere: thumbup
-pokušava ga popraviti, nudeći mu neželjene savijete
-izmjeniti ili nadzirati njegovo ponašanje
-ona ne priznaje ono što on čini za nju, već se žali na ono što još nije učinio
-ona govori što on treba raditi
-kritizira i ispravlja njegove odluke
-postavlja pitanja i čudi se: "Kako si mi to mogao napraviti?"

Pružiti muškarcu savijet koji nije tražio, znači pretpostavljati da on ne zna što treba učiniti ili da on to ne može sam, bez naše pomoći.(nismo mi naj pametnije). Njima takav savijet zvuči uvredljivo i kritički.
Žena mora postaviti jasnu granicu svog davanja. Pretijerano davanje umara i guši ljubav i vezu. Žene griješe kad vjeruju da ne zaslužuju biti voljene, kada žena shvati da istinski zaslužuje biti voljena, ona otvara vrata kroz koja muškarac može početi davati.
Muškarci često misle da ženino raspoloženje ovisi o njima. Kad je žena sretna, pripisuju si sve zasluge, a kada je nesretna, sebe smatraju odgovornim za takvo stanje. Muškarac često čini grešku i misli da bi žena, kad joj jednom zadovolji sve primarne ljubavne potrebe (brižnost, razumijevanje, poštovanje, odanost i sigurnost) i kada vidi da se osijeća sretnom i sigurnom, od tog trenutka, ona bi ubuduće treba znati da je on voli (svašta!)
Duboko u svakom muškarcu postoji junak, vitez. Više od svega on želi biti uspiješan u služenju i zaštiti žene koju voli.

Upozorenje ženama: Iako muškarac katkad može biti zahvalan na brižnosti i pomoći, PRETJERIVANJE u tome umanjit će njegovo samopouzdanje i zapravo ODBITI ga od vas.

(pametna knjiga "Muškarci su s Marsa, žene su s Venere) wave

Post je objavljen 20.05.2007. u 19:10 sati.