Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/krkan

Marketing

Tračevi izlazite napolje

Škola je ubrzo gotova, što znači da ću se ubrzo upisati na faks, ali kako moje gigkovske aspiracije nikoga ne zanimaju krenimo pa na ono bitno, svaki trač koji još nije proširen izaći će napolje na norijadi, a vrijeme je da neke otkrijem sada. Kako običaj tračanja u Corsu ide po redovima, tako ću i ja. Uzeo sam Corso jer su tamo pali prvi veliki tračevi.


T.K poznatija kao Ufur

U p.m, cura se toliko blamirala da ne znam odakle da počnem, lignja od sto metara, pad s borke od 30 m, što su gobleni i dijaspora?!?!?!?.No naravno tu je i naš toplo hladni odnos koji eksplodira na dance flooru, no nikad mi neće oprostiti što sam joj ukrao čučanj. Jeah girl you make mi head over heelscerek.

T.Š poznatija kao Blizanka

A što reći, gulaš, kremšnita?! Orbit i grejpfrut, mačići koji nestaju u daljini, opaki mini shooper i krik nevine djevojkeeekeekeek što gubi ljubimce i poziva čudovišta da ju snjegom vuku mjesto vukova.

M.D poznatija kao Femme Fatale

Mislim da je sve rečeno na alastorovomblogu. Kombinacije temperamentne dalmatinke i strastvene slavonke mogla je samo kobno završiti za svaku mušku osobu u razredu. Navodno rastavlja braću i radi kojekakve nepodoštine diljem hrvatske. Uspila je poništit tekovine bana Jelačića i nakon 150 godina rastavit Hrvatsku na djelove. Nakon nje jednio što preostaje muškoj osobi je teologija ili pederluk, ili i jedno i drugodeaddeaddead.

S.N poznatija ka Čikita

Djevojka koja je najviše istaumatizirana tokom srednjoškolskog obrazovanja. Doživjela 6 potresa mozgova, a sumnja se i mali moždani udar. Terorizirana od strane miškice, nagledala se njene neobrijane intime, a jednom joj je i šupak zabila u glavu.......ožiljci koji nikad ne zacjeljujunutnutnut. Kraljica bombi i zbunjenosti...... ČIVAVA. I moja najdraža dance partnerica za latino ritmove. Silva Prag nas čekanaughty

M.P poznatija kao Čista 5

Kraljica sarkazma, deklarirana bosanska grupie. Bila s debelim, crna točka u karijeri koja ju je obilježila, planira studirati kvantnu fiziku i otvoriti pet salon da dokaže da su i sterilizirane mačke seksi. Duh djeda joj se više ne pojavljuje u kući otkako je počela dovoditi Bosance. Postoji opravadana sumnja da je Alastor nakon što mu je Femme Fatale češkala koljeno ostavio tjelesne tekućine na kauču Čiste 5..... nutnutnut

I.B poznatija kao Soyagirl

Smršavila 10 kila. Zadnji put je viđena da jede prije godinu dana njami, tu i tamo žvače vrećice zelenog čaja. Prestaje ići u teretanu i upisuje se na kickboxing da skine ˝ono sala što ima˝(ima 45 kila). Savršen intimni susret joj je kad se nađe oči u oči s wc-školjkom. Krade tanjure po gay partijima.

A.M poznatija kao Miškica

Svaka joj rijeć završava na ić. Tako je mišičić išao na weceić sa mateić, pod tjelesnić je šokiraić čikitić jer joj je pao tangić, a miškić nije bio obrijanić pa je čikitić dobio potres mozgić, izgubila je zubić jer joj ga je mlađi burazić izbiić, ali sad ga je nabavilaić. Navodno je viđena sa gaćama, šok i skandaleekeekeek, no svakom se omakne, ne može stalno nosit tange..Bezuspješno se već godinama pokušava riješiti prijelaza na Miškici.Strastvena kartašica.

D.T poznatiji kao Debeli

On bi vam svašta mogao reći. Porodio je govno u kadi, krao batkenjaminjaminjami u gostima, a tu i tamo ga nategne u webcam obdarenim Singapurkama. Savršen intimni susret je između muškarca,žene i bureka. I naravno HEJ SISTER. Tu i tamo prdne, no kako je jedni dečko u redu mirisima opija cure oko sebe, baš SLATKO.

K.B poznatija kao Bauntiitr

Nezaobilazna tema je prdac koji je pobjegao pod fizikom i neuspješno prekrivanje kašljem, tu i tamo u zimskim danima zna burek dinstat na radijatoru kao bi ga ugrijala, proširio se trač da se pokenjala kroz tange. Cura s kojom imam prošlost valajana po školskim podovima smijehsmijehsmijeh

I.B poznatija kao Žaba

Jedna od rijetkih osoba koja priča smješnije od mene( čitaj čekam da promutiram ili bar počnem), frekvencija od ojih pucaju prozori i stvaraju se valovi. Snobizam i sarkazam su njeno glavno oružje. Visoka 1.80 ko od brda odvalajena, a samo 56 kila. Voli Gospić i uvjek mu se rado vraćanaughtynaughty

S.T poznatija kao Slovenka

Živi bogu iza nogu, tu i tamo snese jaje, novopečena metalka. Fan labuđeg jezera i hrvatsko-slovenske granice.

S.K

Moja neprežaljena ljubav, najbolje tijelo u razredu, povučena i samozatajna, nosio bih ju kao kap vode na glavi.......,ne voli me......vrijeđa me stalno.....ali meni to ne smeta jer me sigurno voli u dubini duše.......ima razdvojene kore.....

I to je prvi red, za koji dan pišem ostale hehehehehe, prve bombe tek čekaju, samozatajni red u sredini, perverzije i nastranosti reda do zida, ko još ima da nije bio s nekim u redu do zida, što se dešava kad štereberice polude i mnogo više u nastavku. Usmena predaja je završena, sve izlazi na vidjelo.

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 20.05.2007. u 12:51 sati.