Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/justateenager

Marketing

Krizma i tako...

Dakle evo napokon se javljam iako to imam u planu još od ponedjeljka... hehe...

Eto u nedjelju mi je bila krizma... hehe... Baš mi je bilo super...

U subotu mi je došla moja kuma... Malo sam joj pokazivala grad i upoznala je neke moje frendice... Bili smo i na probi za krizmu.... I imali smo nekih malih problemčića... lol... wink

U nedjelju ujutro mi je bilo natjecanje... Baš toga sam se pribojavala... Ali uspjela sam stić oboje... yes Popodne je bio svecani rucak... Kuća je bila puna i tako...

Onda smo u 5 krenuli se spremat, a malo poslije 5 i po smo krenuli na misu... Na svim slikama od krizme i na svim snimkama sam grozno ispala... Ali vec sam se naviknula... LOL smijeh Sama misa je tekla dobro, i sve je prošlo super... yes Došlo nam je puno cura iz razreda, cula sam da su bila i dva decka ali su odma otisli... no Tako da ih nisam stigla vidjeti... Petra je upoznala sve moje frendice, ali nije upoznala neke ljude koje je htjela upoznati, a vjerujem i oni nju... winkwink :P

Ovaj tjedan je prošao više manje dobro... Uobičajeno... smijeh Kolko se ja sad mogu sjetiti...

Trebali smo napisati iz engleskog neki letak da spasimo neku životinju, a moj je glasio ovako:

Dear friend,

I would like to tell you about Cutie. She's a baby acromantula. For those of you that don't know what is acromantula (and I think that's a shame) that is a gigantic black spider (legspan may reach up 4.5 meters) with a poisonous bite. I got Cutie when she was a little baby, from a trader. I thought she was just a usual spider until she started to grow and grow... But internet is key for everything wink, so it helped me to find out what is Cutie, where she comes from and everything.

That way I found out acromantulas are very agressive, but I don't believe it. They just look too cute to be dangerous, though they say acromantulas are poisonous. Either way, I found out acromantulas are extremely endangered spieces. And I think it would be a pity to lose them when they're so cute. ;)

So if you ever come across a huge spider contact me as fast as you can, it might be an acromantula. I would be very grateful. Also, if you have any money to donate, I would be just as grateful. After all, it's not easy to feed such a spider. :) Thanks in advance!

Yours sincerely,
Kate

PS: If you come across a bazilisk (picture below) please kill it as fast as you can because they are acromantula's biggest fear. :)


Jučer sam bila vani s frendicom i po DVD od krizme... smijeh Pa smo malo sjedile u parku, i nju je pukla inspiracija i izmislila je ljubavnu priču... LOL yes I sad meni je priča super kako ju je ona ispričala, osim nekih detaljčića... Pa sam ja odlučila tu priču napisati, još razraditi, pa ću vam ju tu napisati... smijeh Nadam se da će vam se svidjeti, a ovdje je prvi dio...

U jednom kafiću našli su se Marko, Luka, Dario i Sanja. Nakon nekog vremena provedenog ugodno čavrljajući lagano se spuštala tama, a Marko i Dario su bez riječi, samo se međusobno značajno gledajući, shvatili što im je činiti. Dario je otišao rekavši kako juri doma jer već kasni, dok je Marko odglumio majčin poziv da hitno mora doma. Luka i Sanja našli su se sami.

Nastala je neugodna tišina. Neizmjerno dugih pet minuta tišina je bilo sve što se čulo. Tada su se njihovi pogledi sreli, pogledi puni čežnji, i onoga nečeg posebnog, neopisivog. Oči su im bile pune sjaja. Ono što je uslijedilo bilo je totalno očekivano, a ipak i Luki i Sanji je došlo totalno iznenadno - poljubac.

Niti sekundu nakon poljupca Sanja se pokajala.

"Ovo se nije trebalo desiti...", rekla je zaprepašteno.

"Ja mislim da je. Sanja, zaljubljen sam.", rekao je Luka.

Sanji je potekla suza iz desnog oka...

Obrisavši joj suzu, Luka reče: "Ne plači... Čini mi se da si i ti zaljubljena... Barem je poljubac bio takav..."

Sanja je odjurila u WC. Nije više mogla. Na stolu joj je, od žurbe, ostao mobitel. Luka je to primjetio, i upravo za to vrijeme je Sanji stigla poruka. Luka ju je pročitao, a imao je što i vidjeti. Poruka je glasila: "Hej, ljubavi, di si mi?" Sanja se uskoro vratila, očiju crvenih od plača, a naišla je na Luku s pogledom punim razočaranja, očaja, ali najviše tuge, i s njenim mobitelom u ruci. Nije joj trebalo dugo da shvati o čemu se radi, ali očito predugo, jer je Luka već nestajao s vidika.


Nastavak slijedi... smijeh

A sada vas pozdravljam do idućeg puta... :)

Pusa velika svima odreda... kiss

Vaša Kate cerek


Post je objavljen 19.05.2007. u 21:50 sati.