Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/novilet

Marketing

sve vrvi od priprema

tražim glazbu koja će biti kao podloga na snimci (pira:)... sinoć smo mi dvije tražile i pjevušile uz Eltona Johna, Aretu i neke naše izvođače...

- Dragi, trebaju mi tvoje slike kad si bio mali! Rekao snimatelj da mu pripremimo.
- Zašto?
- Običaj, valjda. Pa tako, ne znam.
- I ti ćeš dati svoje?
- Hmmmm.... zašto? :))))

pozivnice su drukčije, on je izrezao drvene pločice, na koje ću je zalijepiti sliku, našu - mi na konjima :) počinje izlaziti iz njega romantika, iznenađujuća :))

bombonjerice - muku mučim s pletenjem malih košarica od beka :) beke - time se vežu vinove loze, pletu se velike košarice, unikatne, jea :); mene uče kako se to plete - sam svoj majstor :) rr, ruke i prsti bole jer su košarice minijaturne :)

svećenik? što ćemo, koga ćemo, gdje ćemo? Zna se, za crkveno vjenčanje potrebno je dobiti potvrdu da si pohađao tečaj - vjeronauk - obavljeno 2005. (smijeh)
nekako inzistiramo da nas vjenča svećenik koji je prijatelj njihovoj obitelji - zavjet naučen napamet :) pssssst :)
prolaze mi trnci jer mi je draga obećala žensku klapu na misi, i kako znam seku svoju, mislim da će biti suza :) radosnica :)

kad smo već kod seke, poslala nam je na kućnu adresu paketiće :) meni najmanje papučice, njemu dudicu - naravno bez potpisa, al znali da je ona, jer samo se ona toliko izdvaja od ostalih :))

- Kada ćemo upoznati roditelje? (bez obzira što se znamo toliko godina, 6 :), još uvijek ih nismo spojili, oni su se već viđali i pričali ali bez službenog upoznavanja)
- Haaaaaaaa :)
(Inače, njegova majka pala i slomila nogu - u gipsu je, moji farbaju kuću - tutto completo :), i sada ti nađi termin? :)))
- Da da, hoćemo :)

A gdje ćemo živjeti? A gdje? :) imamo na raspolaganju tri stana u gradu, a ni jedan ni drugi ne želimo grad - nemamo konje u blizini, nemamo vučjaka i nemamo mir... a naučeni na sve to :) i tako se razmišlja o prodaji stana i o zidanju, hmmmmmm :)

aaaaa, tu je i priprema za našu žensku večer :) komadi na sve strane, pitala draga poznanika dal će nam doć svirati s harmonikom - odbio odmah :)

- uza sve to, pir, dijete, selidbu - trebao bi doći i auto :) i to je ono smiješno, sada taj autić ispada malen, pa uzalud svo moje čekanje :))
i tako sam sretna :) jesam :)
sretna jer se osjećam voljeno.... i osjećam se boljom :)))


Post je objavljen 18.05.2007. u 15:09 sati.