Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/virtuela

Marketing

Što je tvoje jeste moje, Seka vrišti, išće svoje

Image Hosted by ImageShack.us

Aupičkumaterinu! Neki cepaju atome, drugi trepere pred Nasdaqom, treći obrađuju GMO-om zasađene njive, četvri presađuju bubrege iz zdravih u bolesne (ako niste u riječkoj bolnici), peti čuvaju djecu, šesti šišaju pudle, a ja se već sedmi dan zajebavam s Pajinom psihotičnom sestrom! *

Prepričat ću vam ovaj košmar k'o onomad Monty Pythoni "Potragu za izgubljenim vremenom" - u 60 sekundi!

Luda Materetina je uvjerila sestru Draguljče da sam ja stopostotno kći Milana Babića koji se objesio u haškoj ćeliji tri dana nakon Gicinog rođenja pa se moja Stara u Pragu zatekla ne zato da bude uz kćer i unuku nego zato da se sakrije u inozemstvu. Od koga da se sakrije, ne znamo. Moj je brat pobjegao u Švicarsku.

To sve je Draguljče izvrištala Paji u lice kada ga je prošlog tjedna presrela u Stromovki s usnulom Gicom u kolicima.

Draguljče, naravski, do prije tjedan dana nije ni čula za tamo neki rat na brdovitom Balkanu, no sada je moralno zgrožena nad bratovljevom vezom s takvom familijom pa kako ne bi dalje širila ovaj kompromitirajući materijal, odlučila je od mene zatražiti 15.000 ojra, tek manju količinu ratnog plijena kojeg sam se dočepala po očevoj smrti, a od kojeg Pajo i ja bogato živimo. Ako ne platim, ode glava, «War is not over!», vrišti Draguljče, svima će reći da balkanska krvnica stoluje u Pragu pa da vidiš kako ću proći, i ja i to jadno dijete koje odgaja ubojica ljudi i silovateljica stoke.

E, ondak joj kreten Pajo krenuo objašnjavati da koji joj je kua, da je Babić k'o Smith u Anglosasa ili Novak u Čeha, nek pogleda datum rođenja Milana Babića pa će joj biti jasno da lupeta gluposti, ne kuži Pajo da Draguljče brije na Simona Wiesenthala s osjećajem za biznis, a sestra mu nastavlja s prijetnjama:

"Ne laži! Ne pričaj ti meni u zagonetkama! Poslat ću vam novinare!!! Ček, ček kad ti na vrata skoče kamere i blicevi! A ja više nisam nitko i ništa, ja sad radim za Film Production Company i spremam dokumentarac o djeci ratnih zločinaca, doći ću ja njoj, o, kosti naših djedova okreću se pod zemljom!!!!".

Tu je valjda i Paji došlo do mozga da tu mozga više nema pa se uputio prema izlazu dok je Draguljče vrištala: "A ti si na drogama! Na steroidima! Na steroidima!".

Luđakinja se doselila u susjedstvo i sad me stalkira. Danaske me zaskočila na cesti i viče: "Vrati se u svoju usranu zemlju iz koje si i došla!". **

I tako sjutrin idem na policiju s advokatom da uredimo nešto kao zabranu prilaženja + komunikacije, jerbo je ne smijem mlatiti da me Česi ne izbace iz zemlje.

Inače, u jednom se slažem sa Sekom. – I ja od sebe tražim 15.000 ojra. Možda popustim pod prijetnjama.

************************************************************

* Background na temu kanadsko-češko-ukrajinske ekipe naći ćete u tekstovima La Famiglia i Drama Queen.

** BTW, vrišti ne engleskom. Češki nije naučila ni nakon desetogodišnjeg boravka među Bohemima.


Post je objavljen 18.05.2007. u 00:05 sati.