Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/suncokretic1

Marketing

"Ing" i "neing"

Suncokretiću, navikni se koristiti copy-paste
Suncokretiću, navikni se koristiti copy-paste
Suncokretiću, navikni se koristiti copy-paste
Suncokretiću, navikni se koristiti copy-paste
Valjda sam sad naučila lekciju. Ovaj put sam sama izbrisala post. Nešto me ne ide u zadnje vrijeme.
Sinoć, nakon dugo vremena, imam cijelu večer komp samo za sebe a ono " pokušajte za nekoliko minuta" i "pokušajte kasnije"....e, kad je bilo to "kasnije" ne znam jer sam otišla spavati.....bez posta i komentara.headbangmadburninmadpuknucunamcorno

Dobro sam vam ja inače. Ne radim više jako puno.
Roditeljski je bio. Išao Lav. Ništa novo, tj. ništa što nismo znali. Još uvijek "vise" dvije jedinice sa polugodišta kod "gospođe inženjerke" kod koje ima najviše jedinica. Jer gospođa radi po nekom svojim pravilima, a ne po pravilima struke. Pa tako ima neke svoje rokove za ispravljanje. Jer je ona "ing" kaže razrednica i radi drugačije a ne kao oni koji su završili filozofski. Njih su učili da je prvih petnaest minuta sata za ispitivanje, a ostatak za novo gradivo. Ali, pošto je gospođa "ing" ona si može priuštiti da radi po svom. Zamišlja si da je bar asistent na fakultetu.Tako valjda liječi svoje frustracije (jer njeni kolege ing koji rade u nekom firmama imaju duplo veću plaću). No, dobro, valjda ćemo i to riješiti. A znanje? Nebitno.
Nije da ja kažem da je Buntovnik nevinašce. Da je više učio imao bi dvojku. Opet kažem: znanje? nebitno.(?) Ali, malo je čudno da toliko učenika nikako da ispravi toliki (najveći) broj jedinica.

O, da, ima još jedna velika novost! Lav je jučer, tj. sinoć išao prvi dan, tj. noć na posao. Već sam pisala da ide u gastarbajtere, samo što će putovati i radi samo noću. Da li mu je to baš trebalo, nisam sigurna.
Sve je počelo na početku sezone kad su nam rekli da klupe za prodaju cvijeća poskupljuju na 3800 kn za jedan mjesec, a moraš uzeti i za 4. i za 5.,pa fitopatolog 1800, pa suncobran, pa parkiranje......pa još malo pa će uzeti za zrak koji dišeš, a o porezima neću..... Pa je "puko". Na kraju svi dobiju više od onog koji radi. I ponudili su mu taj posao. Sad ga je malo prošla volja i jad, pa mu se ne da, ali ipak ide. Vidjet ćemo do kad. A i meni bi najbolje odgovaralo da oni njemu šalju euriće a on da i dalje radi kod kućerofl.
A malo mi čudno i spavati samoj..........

Možda će vam biti malo nezanimljivo, ali ja ću u svrhu dnevnika malo pisati, tj. povremeno spomenuti poslove vezane za moje krizanteme. To mi je osnovna djelatnost, odnosno, najdraža. Osim što ću te podatke koristiti za sebe, htjela bi vam malo pojasniti zašto ona košta toliko koliko košta.....Obećajem da neću biti zamorna!
Dakle, jučer i danas sam stavljala ukorjenjivati krizanteme i multifloru. Matičnjaci se uzgajaju od jeseni i od njh se uzimaju reznice koje se ukorjenjuju 2-3 tjedna u plasteniku sa stalnom visokom vlagom.......


Uh, ovo je ispao jako ozbiljan post. Nije mi to bila namjera. Ispravit ću to prvom prilikom!

Post je objavljen 15.05.2007. u 19:38 sati.