Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nba

Marketing

EXECUTIVE OF THE YEAR: Bryan Collangelo, Raptorsi u lovu na Roka Lenija Ukića...


Image Hosted by ImageShack.us
Bok, vidim da si stavio akciju Baron Davisa na blog, zakucavanje godine, podsjetilo me na KJ-a preko Olujawona.

Sinoć sam se napio poslije posla s radnicima i to se nastavilo do kasna, i nakon treće cčetvrtine velim ženi u Irish pubu da mi da Bill da mogu doma ić spavat a ona mi donese još jedan Amstel-to se inače ovdje najviše pije jer je Budweiser kažu čista voda.


NAJBOLJE AKCIJE 23. DANA DOIGRAVANJA (15/05/07)..

I kad sam vidio novu pivu na račun kuće padne mi mrak na oči, i pomislim to nije slučajno nešto će se desit u zadnjoj četvrtini, vjerojatno će se Davis ozlijedit. A ono prebolesno zakucavanje i to preko Kirilenka! Ovaj Rus nevjerojatno lijepi banane, Wariorsi jednostavno ne mogu zabit polaganje jer ih ovaj uvijek zbananira.

Giriček igra solidno, i mislim da ce nažalost Utah proć jer Golden state igra najgoru obranu u ligi a nisu uzeli tekmu u Utahu jer je Davis promašio bacanje:(Mislim da u sutra otić na Hakl, kupio sam donji dio Adidas dresa za 3$, broj 2xl za debele Amere ali ga nekako mogu stegnut.)

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge

Evo ti par sličica tek tolko. Odo ja na PHO-SAN.........

STARBURY II (exclusive from NY)
NBA.BLOG.HR




Post je objavljen 15.05.2007. u 07:45 sati.