Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nba

Marketing

ONE TITLE, ONE WORLD: Utah na pragu Finala Zapada, počasna(?) Pobjeda Bullsa...


Image Hosted by ImageShack.us
GIRA & BOOZ vs. S-JAX Copyright 2007 NBAE (Photo by Andrew D. Bernstein/NBAE via Getty Images)..

Košarkaši Utah Jazza pobijedili su u četvrtoj utakmici u Oaklandu Golden State Warriorse (115:101) i na pragu su finala Zapada, dok su Chicago Bullsi trijumfom kod kuće protiv Detroit Pistonsa (102:87) smanjili zaostatak na 1:3.

Utah Jazz se pretvara u "Pepeljugu playoffa" jer momčad kopjoj nitko nije davao šansu da prođe prvo kolo, izbacili su Houston i sada protiv Golden State Warriorsa vode sa 3:1.

Carlos Boozer (34, 12 skokova), Deron Williams (20, 13 asista) i Derek Fisher (21, 14 u zadnjoj četvrtini) odveli su momčad iz mormonske države ka vrijednoj pobjedi koja bi im mogla donijeti finale Zapada, ukoliko već u utorak kod kuće svladaju Warriorse.


NAJBOLJE AKCIJE 22. DANA DOIGRAVANJA (14/05/07)..

"Naš krvnik je bio Boozer, on je bio prevaga večeras. Mi ga nismo uspjeli zadržati, nije ga uspio zadržati ni Yao Ming iz Houstona i on je razlog što je Utah dominantna pod koševima", kazao je trener Warriorsa Don Nelson.


U njegovoj su momčadi jedino zadovoljili Al Harrington (24) i Stephen Jackson (24), a posve su podbacili u obrani, dok je "motor momčadi" Baron Davis završio sa svega 15 koševa i šutom 6:16. Gordan Giriček je za 11 minuta igre ostao bez poena (šut 0:2), uz 3 skoka i 4 izgubljene lopte.

Chicago Bullsi su pobjedom protiv Detroit Pistonsa najvjerovatnije barem izbjegli "metlu" ili poraz od 0:4. Loul Deng (25, 13), Kirk Hinrich (18, 10 asista), Ben Gordon (19) i ostali mladići iz Bullsa sinoć su činili sve ono što nisu u prve tri utakmice, pogađali su u serijama i igrali čvrstu obranu.


BARON DAVIS 2007 PLAYOFF MIX..

Kod Detroita su najviše koševa zabili Chauncey Billups (25) i Tayshaun Prince (18), no Pistonsima nije uspjelo postati prva momčad u NBA povijesti koja je prva dva protivnika u playoffu ostavila bez pobjede.

Ipak, tradicija govori u prilog Detroita jer se nijedna momčad u doigravanju nije vratila nakon zaostatka 0:3.

HINA



Post je objavljen 14.05.2007. u 07:38 sati.