Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rockyzone

Marketing

Stallone optužen zbog dopinga u Australiji

Australski sud službeno je optužio američkog glumca Sylvestera Stallonea za prošlomjesečni pokušaj unošenja 48 bočica zabranjenog ljudskog hormona rasta u Australiju, kamo je doputovao radi promocije posljednjeg filma iz serijala o boksaču Rockyju.
Stallone, za kojeg se vjeruje da snima svoj posljednji film o Rambu na Tajlandu, nije se morao pojaviti pred sudom u Sydneyju.
Australska carinska služba rekla je sudu da je Stallone nakratko uhićen u sidnejskoj zračnoj luci 16. veljače nakon što je u njegovoj prtljazi pronađeno 48 bočica zabranjenog ljudskog hormona rasta.
Maksimalna kazna za taj prekršaj je 110.000 australskih dolara (oko 475.000 kuna). Sljedeće ročište je 24. travnja, kada će se Stallone očitovati o optužnici.
Stallone je, čini se, zaboravio da su hormoni rasta čisti sportski doping zabranjen u većini država svijeta. Ipak, vjerojatno dijelom zahvaljujući dopingu, Stallone je u 60. ponovno uspješno odglumio mišićavog boksača Rockyja Balbou. Da je stvarno boksač, ovo bi značilo doživotnu zabranu nastupanja.

Nova slika iz Tajlanda!

Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 13.05.2007. u 23:03 sati.