Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lovranwireless

Marketing

USB Flash diskovi s testosteronima

Čini se da USB Flash diskovi pate od sve većeg nasilja njihovih korisnika nego što je to ranije bio slučaj. Stoga nije čudno da se u posljednje vrijeme pojavljuju modeli koji su u stanju preživjeti unatoč podložnosti nevjerojatnim silama i uvjetima. Navodimo ukratko dva poznatija modela današnjice:

Custom handmade USB Flash Drive - Titan



Obratite pozornost na ovaj ručno izrađeni Flash disk kojemu je drugi naziv unbreakable! Pokušate li ga primjerice pregaziti ogromnim i teškim SUV-om ili uroniti u najdublju vodu, ovu zvjerku od USB Flash diska jednostavno ne možete ozlijediti. Napravljen je da bude čvrst ali ne nužno i ružan. Naime, njegovi su mu dizajneri unatoč neuništivosti uspjeli održati i pristojan izgled. Poprilično je robustan, oštrih linija kako uostalom i doliči ovakvoj mrcini, a dolazi i sa zaštitnom kutijicom.

Od svih dodataka imenima sličnih poizvoda, ovom Flash disku možemo prišiti sljedeće: waterproof, anti-shock i anti-static. Kao što se vidi iz priloženog videa, u stanju je s lakoćom preživjeti pritisak od čak 900 kilograma. Međutim sva ta tvrdoća dolazi uz ne baš nisku cijenu, pa tako modeli od 1GB i 2GB koštaju nemalih 197$, odnosno 247$, ali priznajemo s dobrim razlogom.




Pretec I-disk bulletproof

Sljedeći model oblog izgleda dolazi nam od Preteca kojeg isti reklamira ni više ni manje nego kao bulletproof! Kapaciteta od 32 MB do 2 GB, ovaj je Flash disk konstruiran od dva hermetički zatvorena sloja zaštitnog metala sposoban da se zaštiti od vode, vatre pa čak i od metaka! Uz sve navedeno ovaj Flash disk slovi kao najčvršći na svijetu!
Ekipa iz Finske napravila je test s ovim USB Flash diskom tako što su pucali direktno u njega pištoljem iz neposredne blizine. Naglasimo samo to da je ovaj komadić memorije za pohranjivanje podataka nevjerojatno čvrst!



U prilogu je video, naime na finskom jeziku, ali shvatit ćete odmah o čemu je riječ. Ono što vam možemo reći je da se ovaj obli Flash disk bez ikakvih problema odupro brojnim hitcima iz Magnuma .357, zatim uspio odoljeti hitcu iz Magnuma .44 i zadržati metak, da bi se tek na posljetku, nakon što su u njega pucali iz vrlo moćnog Magnuma .500, sasvim raspao. nono




Trebate li prijenosnik podataka potpuno zaštićen od udaraca i ostalih vanjskih utjecaja, a istovremeno oku ugodnog izgleda, ove su zvjerke prava stvar! Jedino čega bi vam u budućnosti na njima moglo prifaliti je kapacitet memorije i brzina, ali jedno je sigurno, they are made to stand the test of time! cool

Magnum

Post je objavljen 13.05.2007. u 18:13 sati.