Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andjeomali

Marketing

Još malo mučenja


Videli smo se sinoć...Toliko sam bila srećna i jedva sam čekala da ga vidim. Nije to stanje dugo trajalo. Susret je bio predivan...Zagrljaj koji mi je toliko nedostajao prethodnih dana, nežan poljubac...Samo nakon nekoliko minuta sve je nestalo i moje raspoloženje se promenilo. Počeli smo da vodimo "teške" razgovore. Šta bi bilo kad bi bilo ili šta će biti za 5 ili 10 godina. Dok smo ok, dok nam je lepo i pošujemo se, zajedno smo. To njemu nije dovoljno...Hoće obećanje da ću ceo život biti sa njim i ako nam nije lepo.
Život je samo jedan i jako je kratak, zašto mučiti nekog pored nas i samog sebe. Meni je sinoć bilo mučenje. Razgovor je trajao tri sata...Tri sata mučenja. U jednom trenutku sam zaplakala, nisam izdržala. Rekla sam mu šta mi nedostaje, šta bi volela i šta ne. Pogrešno je skontao neke stvari i došao do zaključka da sam unhappy sa njim. Da li bi provela ovaj dug period sa njim da je tako? Naravno ne, ali zašto svaki put kad kažem šta mi je na srcu skonta kao napad na njega?
On je taj koji se dvoumi izmedju stare i nove ljubavi a ne ja. Sinoć je tako i započeo razgovor....."Znaš ja nisam sa njom, a da jesam znam da bi bio slobodan da živim kako hoću i da radim šta mi je volja, problem je taj što tebe volim i što hoću da budem sa tobom a znam da ćemo imati probleme i rasprave jer smo zeznuti i ti i ja..."
Kako da se osećam nakon ovih reči? Muči me ovo već duže vreme...Toliko puta sam pomislila da izađem iz svega, da ga pustim da živi kako hoće, da ja živim kako hoću...Znam da se volimo, a tako nam je nekad teško da budemo zajedno. Šta je ispravno uraditi? Da li bi bilo bolje da svako krene na svoju stranu ?
Bilo mi je teško sinoć, a nije prvi put da se loše osećam nakon viđanja sa njim. Samo sam se mučila ili me je on mučio, ne znam...Bio je tako hladan u pojedini trenucima...Video je da nisam ok, da je prešao granicu...Prošetali smo nakon toga,ali ...
Žao mi je što u poslednjih deset dana razmišljam samo o rastanku sa njim. Da li da sačekam još malo i vidim da li će se nešto promeniti ili je bolje da što pre prekinem sve ovo?


Post je objavljen 13.05.2007. u 10:29 sati.