Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/returnofalterego

Marketing


I to se događa

Izgleda da kada manje pišem a više fotografiram, onda imam popriličnog uspjeha u pisanju (što mislite: ako počnem više pisati a manje fotografirati - bi li onda imala i većeg (javnog) uspjeha s fotografijom?)

Kako god bilo - prije nepunih mjesec dana saznala sam da je Miljenko Jergović izabrao moju australsku priču za uvrštenje u antologiju "Najbolje hrvatske priče 2006", koju je ovaj tjedan Profil upravo izdao.
Lagala bih kada ne bih rekla da mi je drago. Predstavljanje je bilo drugog dana Sajma knjige, u utorak u Močvari na jednom vrlo neformalnom i ugodnom druženju/čitanju vođenom od duhovitog dvojca Roman Simić - Ivica Prtenjača, a od onog što se čitalo (a čula sam prije toga samo dvije priče, ne računajući svoju, od mogućih 28) - preporučujem svima knjigu, bilo za sebe same, bilo kao poklon!

Da mi tjedan bude još bolji, na moje prilično iznenađenje, prva od priča koju sam objavila na ovom blogu "Pod mostom", a i prva koju sam ikad poslala na Večernjakov nagradni natječaj za kratku priču - upravo je objavljena, odnosno ušla je u natječaj!

Eto kako blogeri rasturaju!


Post je objavljen 12.05.2007. u 20:05 sati.