Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/seve

Marketing

Dado ispao u prvom krugu!

Nakon kraće stanke... jednostavno nije mi se daaaalooo, evo da prokomentiram ovogodišnji nastup :)

Prvo malo komentara s internetskih novina...

-----
Index.hr (1)
FIJASKO pjesme "Vjerujem u ljubav" u jučerašnjem polufinalu Eursonga mnoge je potakao na razmišljanje o potpuno krivom pristupu tom natjecanju, koje je, jednoglasno se slažu glazbenici koje smo kontaktirali, postalo cirkuska parada.

Detalji na Index.hr


Index.hr (2)
AKTERI hrvatskog debakla na Eurosongu u Helsinkiju danas su mlakim izjavama punili novinske stupce, no opći zaključak da "Europa jednostavno nije prepoznala pjesmu" pobijaju naši izvori s Eurosonga koji tvrde da se hrvatska delegacija ove godine na tom natjecanju svojom inertnošću i neorganizacijom osramotila za sva vremena.

Detalji na Index.hr

Večernji (1)
Neprolazak u finale Eurosonga, iako su ga mnogi predviđali, Dadi Topiću i Dragonflyju bio je ipak šok. Bilo je i suza, a neuspjeh je, očito, najteže podnijela Iva Gluhak, koja je nakon rezultata prema hotelu krenula pješice kako bi razbistrila misli. Preksinoć nije našla snage za stajanje pred novinarima.

Ostalo na Vecernji.hr

Jutarnji (1)
Razočaranje, tuga i nevjerica - riječi su kojima se može opisati raspoloženje unutar hrvatske delegacije nakon što se Dado Topić i grupa Dragonfly nisu plasirali u finale Eurosonga. “Debakl”, “sramota” i “fijasko” one su riječi kojima su to što Hrvatska nije ušla u finale, prvi put od kada se natječe na izboru za pjesmu Eurovizije kao samostalna država, opisali eurovizijski fanovi.

Provjeri Jutarnji.hr

Dnevnik (1)
Hrvatski predstavnici Dado Topić i Dragonfly s pjesmom "Vjerujem u ljubav" večeras nisu uspjeli ući u finale 52. Eurosonga koji se održava u Finskoj.

Dodatno na Dnevnik.hr
-----


Post je objavljen 12.05.2007. u 10:02 sati.