Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/viribusunitis

Marketing

Novi život

Nakon svih mogućih i nemogućih zavrzlama vrijeme je da se krene dalje u novi život sa vjerom i nadom u bolje, držeći se krilatice " ono što me ne ubije to me ojača ".

Dosta je bilo doktora i medicine i slijepog vjerovanja u njihove postupke.Da li vam televizija može unijeti promjene u život ? Evo meni se desilo baš to.Gledajući seriju Dr House u meni se najedanput nešto prelomilo.Jednostavno gledajući njegove načine rješavanja problema odlučio sam pokušati nešto učiniti sa sobom.Dosta je bilo kojekakvih tabletiranja i svih mogućih posljedica koje su one uzrokovale, uz neizbježne nuspojave na koje ti nitko ne skreće pažnju, a i koga je briga.Ukratko današnje stanje u pozitivi neusporedivo sa onim iz prošlih vremena.

Što se tiče stana sve ste uglavnom mogli pročitati kod moje žene, no kako god ispalo niti tu nije kraj.Zar se nešto drugačije i moglo očekivati od vladajućih struktura ma iz koje oni stranke potjecali , da li na vlasti ili u opoziciji, sasvim nebitno.Da li se na nekoga ljutiti ili....ma čovjek se uči dok je živ i opet na kraju umre kao budala ( bar moje mišljenje ). Na kraju ljut sam samo na sebe jer sve ove protekle godine ( gubljenje vremena ) tvrdio sam da će se dogoditi ovo što je i nikada nisam vjerovao u njihova obećanja.Ostaje mi samo nejasno zašto nisam poslušao svoj vojnički instikt, koji mi je toliko puta pomogao, i jednostavno krenuo u nekom drugom smjeru.Kako god da je treba krenuti dalje i pokušati izpočetka pa ma kako to bilo teško ( s obzirom na godine ).Naravno sa "ovima" nije kraj i zadovljstvo ću potražiti na sudu, tuženik:Republika Hrvatska, da vide da nas ima i da nismo ovce.

Razlog dužeg izbivanja sa bloga je orjentacija na pojedine forume gdje se obrađuje problematika Hrvatskih branitelja gdje je i moja malenkost uspjela pomoći određenom broju a to mi je velika satisfakcija i zaista pruža veliko zadovoljstvo. Nije da vas nisam čitao, ali iskreno bilo je u smanjenom obliku ali ima vremena da se to ispravi. Do čitanja i pooooooozdrav svima.


Post je objavljen 09.05.2007. u 12:58 sati.