Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ninuska18

Marketing

Ludo ljeto...2006. i ZAKON FORA

Eto me nakon lipog vikenda provedenog sjevernije opet u Rijeci. Bilo mi je jako lijepo, al eto...brzo je prošao taj vikend. sad s nestrpljenjem očekujem ovaj:) Vjerojatno ću opet ići ukoliko me neke stvari ne spiječe. Drugi vikendus ne moren aš mi je ispit 22.5. a ako bi isla propao bi mi vikend i nebi bilo dobro. :) sad sam na faxu, imamo pauzu do 10 i pol pa pošto ja bas i ne volim previse ic na kave eto koristim vrijeme da nesto "pametno" napišem.

Sjetila sam se nekih događaja prošlog ljeta koji bi vam mogli biti zanimljivi pa ću prepričati jedan humorističan, a one malo manje humoristicne, a opet dramaticne uskoro. :)

E btw, moram za sutra izmisliti ili pronaci neke igre za obrazovanje darovitih i eto, uspjela sam naći nešto, pa ću vam ispricati za nekoliko dana kako je bilo.

da se vratim na prošlo ljeto. E da, još nešto! Na kraju ću ovo ljeto radit u jednoj nazovimo je suvenirnici i to samo jednuu smjenu (inace se dvokratno radi), blizu mi je, nije tesko...samo 1 kn po satu se manje plaća od onoga sto sam namjeravala radit ALI! Što me predomislilo? Hm, nisma sigurna...mozda to sta cu imat vise vremena za sebe? Mozda to sta placa nije bog zna kako manja? Mozda zato sto je manje naporno? Mozda mogu duze spavat? U biti glavni razlog mi je kicma.. Ono u trgovačkom bi svasta slagala, pa se saginjat vamo tamo (sta ne smijem) i sl...Idealniji mi je ovaj drugi posao...nije meni tesko radit, cak sam i htjela radit nesto...hm, ajmo rec..."postenije", ali bas me briga, cuvam ja zdravlje, a i volim spavat duze:) Više vremena cu imat slobodno, a bome si ne zelim cijelo ljeto provest radeci, ocu i uzivat. Ne bi ja ni radila ovo ljeto da mi ne treba laptop. Pa cu onako..mjesec i pol, eventualno 2. A sada...po treći put...e cek cek!

Danas nam na znakovni jezik (jezik za gluhe) dolaze dvije gluhe osobe! Strah me da ih neću razumit ili da necu znat dobro reci nesto. A bit ce dobro nadam se:)

prošlo ljeto...radila sma u jednom hotelu u ducanu prodavala novine razglednice suvenire i te pizdarije. Među njima i igračke za djecu. Uglavnom su dolazili stranci, ali bilo je i naših ljudova u hotelu, pretežno purgera - tj.Zagrepčana (bez uvrede nikome, navika blesava) :)
Jedan dan, čitam ja tako neke novine, i dođe mi mali klinjo od koje 2 godine. I gleda on neki motor i uzme kutiju u ruku i prčka po njoj. Htio jju je otvoriti. Dođe tamo do mene i pita me da mu otvorim. Ja kazem da ne mogu otvorit ako nece kupit. A on na silu oce otvoriti. Ja mu kazem nek zove mamu pa nek mu kupi i onda ce moci otvoriti. I nis, ostavi on taj motor i gledao je neke druge igračke, neku kutiju di su bili vojnici svakakvi - podosta velika kutija. I nije dirao, samo gledao. Ja se udubila u čitanje...kad ono, primjetim ja mali bježi iz ducana - sa tom kutijom! Ja ono! Ostala! Gledam i ne vjerujem. mali klinjo od 2 godine mi maznuo kutijetinu. To mi je iblo tako komicno u tom trenutku:)) NIš, ja za njim, pitam na recepciji dal su vidjeli malog s kutijom, rekli da nisu, odem do kafica pitam, isto nista. Vratim se nazad i mislim si, pa pošteni roditelji su, pa će doc vratit. I smijem se i dalje:) Još sad vidim tu scenu kako trci s kutijom. I vec bilo skoro 9 sati, kad sam zatvarala i malog, a ni kutije nema. Mislim si, a dobro, 30 kn, necu propast.
Kad evo, 5 minuta do 9 uleti neka zenska sa kutijom, otvorenom i pita dal je njen sin to uzeo. zagrepčanka neka. Ja kazem da je neki mali decko uzeo, da sam ga trazila al da j enestao. On je, zamislite, pobjegao u grad, bez da se ikome javio, roditleji su digli paniku, trazili ga svuda i nasli ga valjda nakon sat vremena, 2. mali od 2 godine! zena mi je platila za igracku, ipak, otvorio ju je i to...i jos je sva bila uzbuđena i potresena zbog njegovog nestanka. Al, opet, mislim, mogli su ga malo pripazit, ej, 2 gdine ima dijete, nemoš ga samog pustit da u nepoznatom gradu seće okolo.
Ali dobro, sve je dobro zavrsilo i za dijete, i za roditelje, i za igracku, a i za moje novce:) Eto...al smijala sma se danima nakon toga, čak i sad kad se sjetim:)

Vidimo seeeeeeeeeee:))

p.s. kikica, ostavila sma crtiće kod Alexa, pa ovaj vikend ću ih uzet pa se javim drugi tjedan:) Jer NIna mora nesto zaboravit. Zaboravila sma i 2 para nausnica, labelo i te crtice. Sad bar napokon imam punjač:)

DODATAK:
Upravo mi je moj dragi kolega sa faxa Turky pokazao jako zanimljivu foru. Probajte i vi kod kuće, mozete i na faxu, ,mozete i u kaficu ako bas hocete, pa cak i u crkvi...ono na spoju liku kazete...eeee, probaj ovo! Daj, lupam bzvz:) nego ovako ide:
S desnom nogom vrtite krugove u smjeru kazaljki na satu, a desnom rukom u zraku pobajte napisati broj 6. I pazite to će se dogoditi! :) jeste li uspjeli?:) Hvala Turkiju na fori:)


Post je objavljen 09.05.2007. u 09:19 sati.