Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/girlofdarknes

Marketing

ljubav kao u snu

Ljubav kao u snu! Oboje su sanjali zajednički život. . . Svakim danom sve više su bili sretni, ali Ivan to nije mogao gledati! Volio je Tinu, a mrzio je Simona! Nije htio da je Simon ima. . . Tina je to znala ali nije mogla ništa protiv toga. Voljela je Simonam a na Ivana je zaboravila! Htio je njenu pažnju. . . koju nikako nije dobivao ma koliko se trudio! Približavao se na sve načine, ali bezuspješno! Večer je bila prelijepa.Poslije večere u poznatom restoranu šetali su ulicama sve do njene kuće! Simon je kleknuo, primio njenu ruku izvadio kutijicu iz kaputa i zaprosio je! Sva začuđena gledala je sa osmijehom i sjajem u očima.
Spustila se ka njemu i zagrlila ga. Pristala je. Poljubili su se i osmjehnuli. Stavio je prsten na njezinu nježnu ruku. Bila je oduševljena, a i bilo je vrijeme da uđe u kuću!
Rekao je da je voli,zagrlila ga je i izgovorila te iste riječi!
Ušla je u kuću. Zatvorila vrata, pružila korak i začula zvuk koji će uvijek pamtiti. Auto je naglo zakočio, ali već je bilo kasno. Istrčala je iz kuće i ugledala Simona. Ležao je nepomično na kolniku. Krv je tekla a ona je stajala nepomično kao u snu. Kleknula je ka njemu!
Primila ga u svoje naručje i čvrsto zagrlila. Bilo je prekasno, više nije bilo pomoći. Na licu mu je bio osmijeh. Podigli su je i odveli od njega. Na rukama joj je ostala njegova krv.
Osjetila je snažan i topao zagrljaj. Podigla je glavu i vidjela Ivana. On ju je zagrlio. U suzama uronila je polagano u njegov zagrljaj. Bila joj je potrebna utjeha, a on, . . kao da je znao . . . Pojavio se niotkud.
Bio je pokraj nje u svakom trenutku. . . bila je ranjiva. Ivan je to znao! Nije joj pružao samo utjehu već je htio zadobiti nju. To je bio savršeni trenutak da dobije ono što je uvijek htio. NJU! U svoj toj tuzi nije razmišljala o mogućnostima. Znala je na što je spreman, ali. . . bila je previše slaba. Podala se bez razmišljanja. Uspio je. Osvojio ju je svojim toplim riječima, i toplim glasom koji joj je govorio riječi utjehe. Bila je sigurna pokraj njega. Ali samo u svojim mislima, zapravo bila je zarobljena. Osjećala je potrebu da mu zahvali. On je napokon imao ono što je htio. Zavaravao se jer ona je u srcu imala samo Simona. Rješenje nije bilo ubojstvo jer srce pamti samo prave ljubavi!


Post je objavljen 07.05.2007. u 18:40 sati.