Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/wistfulgirl

Marketing

voice from inside of me..e da, NEMOJTE ČINITI USLUGE

da se objasnim.......nemojte nikad braticu tipkat maturalnu radnju cijeli dan dok grmi i sijeva jer bi vam moglo udarit u modem..i modem bi vam mogao otić kvragu. a vi ionako ne smijete na net pa vam starci nece kupiti novi. ali kolika je slučajnost da se to dogodi????!?!?!?!?bas se pitam..

ajd evo neka nova prica..malo glupa al prezivcana sam da prepravljam..

Hej !poslušaj me! učini što sam ti rekla!

Čula sam opet taj prokleti glas…Već nekoliko mjeseci je sa mnom. Kraj mene. Postaje sve glasnija. Sve moćnija i snažnija. Isprva sam ignorirala. Nisam se obazirala na ono što mi je glas govorio. Zato me kažnjavala. Zadavala mi je razne bolove, neopisive glavobolje, vrtoglavice…Bila je u mojoj glavi. Vodila me u ludost ali borila sam se s njom. Ali onda sam se počela buditi s plavicama po nogama, rukama a nisam se sjećala gdje sam se ozlijedila. Uvjeravala sam se da umišljam, haluciniram ali tada je i prijateljica primijetila moje ožiljke na rukama. Zato sam se počela skrivati od ljudi, u osami. Bojala sam se da će nauditi i drugima. Predala sam joj se, počela sam činiti ono što mi je rekla. Isprva je od mene tražila sitnice ali onda je počela tražiti da nanosim bol ljudima. Tjerala me je da govorim ružne stvari, povrijedim ljude. Nisam se mogla boriti s njom, bila je jača. Počela sam padati u depresiju, nisam htjela ustajati iz kreveta ali nekako me je svaki put natjerala da ustanem i činim zlo. Pomalo, skrivečki sam joj se divila. Bila je u stanju učiniti, smisliti toliko stvari koje ja nikad ne bi mogla. Kad me je onaj put natjerala da gurnem onog lika pod auto uspaničarila sam se ali ona mi je pomogla. Govorila mi je kako da maknem sve što bi me okrivilo, kako i kamo da pobjegnem .Bila je yebeno pametna. Ali u meni je ostajalo sve manje grižnje savjesti, bojala sam se kamo ce me to sve odvesti. Znala sam da ona to osjeća. Zato je sve češće od mene tražila ono što je htjela. Morala sam to prekinuti. Dosta je ljudi stradalo od moje ruke. Bilo je vrijeme da prekinem to sve. Nisam znala kako je zaustaviti..jer ona je bila dio mene. I onda sam shvatila. Tu večer stajala sam na mostu. Sama. Čekala sam da me netko spasi. Ali svi su me ostavili. Znala sam..nadala se jesam, Ali znala sam da nema drugog rješenja. Ako se želim riješiti djela sebe moram se riješiti cijele sebe. Rijeka me dozivala. Spokoj me čekao u sitnim valovima. Sve što sam trebala učiniti, sve što trebam učiniti je korak naprijed. Tako mali korak, a tako važan. Korak koji sadržava cijeli moj život.

Nemoj!!!Nemoj to učinit! Nisam još gotova s tobom! Nisi mi još naplatila sve što sam ti dala!!Vrati se!!Makni se od mosta! Ne želiš to učiniti!

Evo je opet. U pravom trenutku. Ovaj put , ja sam jača! rekla sam …i…

Ne. Ne smiješ to učiniti
…nije se predavala.

Ironično. Ona me naučila kako ugasiti život. S podsmijehom na ustima, zlobom koju mi je ona usadila u srž..vidjela sam što me čeka..''see ya in hell, bitch'' rekla sam i odlučila…

p.s.slusala sam novi cd od linkin parka...hm..malo razočaranje..mislila sam da ce sad biti bas metal a oni sviraju slabije..al pjesme su dobre..samo ne za njih..preporučam giving up...pozz

Post je objavljen 07.05.2007. u 13:01 sati.