Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/angelhidenbehindlove

Marketing

No Seduction, No Love..?

Postoji jedno čitavo umijeće posvećeno uvjeravanju nekoga tko pokazuje malo ili nimalo zanimanja za seks. Umijeće se naziva zavođenje, a prakticira se stoljećima. Najstarije je među ljudskim znanostima. Nema ljepšeg trenutka od onoga kada ste zaveli partnera te on prvi pristupi vama s ponudom...

Kako započeti sa zavođenjem? Najvažnije je odbaciti svaki spomen seksa. Nadalje, moljenje, optuživanje i ucjenjivanje ne budi ni kod koga seksualnu želju. Ništa od toga ne dolazi u obzir, stvar se rješava na potpuno drugačiji način. Zavođenje se mora usredotočiti na partnerove potrebe i želje, naravno, s primisli da će se na kraju i vaše potrebe i želje uzeti u obzir. Nakon svega, ipak se ovdje govori o zavođenju nekoga tko je pokazao određeno zanimanje za vas, dakle, nekoga s kim ćete ostati malo dulje.

Prvi i osnovni korak zavođenja je govor o lijepim i toplim temama vašem partneru. Pohvalite njegov izgled. Recite mu da vrlo lijepo miriše, da mu je koža izvanredna, a oči i usne očaravajući. Takvi komplimenti najbolje sjedaju malo prije izlaska iz kuće, tako da je očito da ne ciljaju na seks, već da su iskreni. A ujedno će osoba kojoj su upućeni imati čitav dan da u njima uživa i zanosi se. Činite to često; neka prijeđe u naviku.

Dalje, bar jednom u tjednu predložite iznenada, potpuno neočekivano i neplanirano, ni zbog kakvog povoda, večeru. Večeru u omiljenom restoranu vašeg partnera. Dakle, ne neki fast food ili nečija kuhinja, već prava, topla i romantična večera. Nakon kratkog vremena učinite još nešto spontano i neočekivano što vaš partner voli. Bez povoda kupite cvijeće. Kupite karte za kazalište. Uključite usisavač i očistite stan. I ne zaboravite u međuvremenu i dalje dijeliti komplimente. Tijekom čitavog tog perioda ne postavljajte seksualne zahtjeve. Najljepše je u svemu tome čekanje da vaš partner dođe k vama.

Obratite pažnju na sve stvari koje su važne vašem partneru. Pa bio to i nedavni govor nekog političara, ili kvar na ulaznima vratima. Sve pažljivo slušajte i uzimajte ozbiljno. Razmislite koliko će vaša ljubav biti zadovoljna vašom podrškom. Popravite vrata i poslušajte političara.

Tijekom čitavog postupka je važno iskazivati ljubav, odanost i divljenje. Ne kritizirajte, molite ili okrivljujte. Držite se vjerno ovog sustava ljubavi jer kod svakoga pali, kod oba spola i svake orijentacije. A kada s takvom vatrom u očima i željom stanete nasuprot vašem partneru, bit će nemoguće da vas odbije.


Post je objavljen 06.05.2007. u 23:17 sati.