Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bbbkaubojka

Marketing

A kaj da velim.......???!

Image Hosted by ImageShack.us

Dinamo je stigao i do 18. uzastopne pobjede, a ovaj je put svladao Šibenik. Potpuno zasluženo igračem utakmice proglašen je dvostruki strijelac Mihael Mikić, a treći je pogodak postigao Josip Tadić, koji je u 65. minuti ušao u igru. Bila je to utakmica u kojoj je Dinamo od početka držao sve konce u rukama, ali ju ipak ne možemo izdvojiti kao posebno dojmljivu. Mikić je već u prvoj minuti doveo plave u vodstvo. Primio je loptu ispred vratara Čavline, okrenuo se i spremio ju ispred šibenskog čuvara mreže.

Image Hosted by ImageShack.us

U nastavku je Dinamo dominirao, a možemo izdvojiti nekoliko zanimljivih akcija. Tu je pokušaj Modrića, udarac Drpića iz daljine, no do kraja poluvremena nismo vidjeli i drugi pogodak. U nastavak su modri ušli angažiranije, te je već u 65. minuti Mikić mogao postići i svoj drugi pogodak. No, to nije bilo otkazivanje, već samo odgoda njegova drugog pogotka. U 76. minuti je primio loptu i potegnuo s ruba kaznenog prostora. Vratar Čavlina još jednom nije mogao ništa napraviti, a Mikić je drugi put slavio, ukupno svoj treći pogodak po povratku u modri dres. Deset minuta prije kraja utakmice Josip Tadić je postigao posljednji pogodak i potvrdio Dinamovu pobjedu.

Image Hosted by ImageShack.us

IGRAČ UTAKMICE
Mihael Mikić

U srijedu je Dinamo pobijedio Slaven Belupo! Pobijedio ga je sa 0:3!!!! Dva gola je zabil, a tko drugi nego Dudu, a jedan gol je dal Sammir! Baš me zanima kak će se igrati sad u srijedu finale kupa??!?!?!?! A moram ići na tekmu, ne!!!?
Iako u ovom blogu ne pišem o svom životu, htijela bih zaželjeti prijatelju Matiji da se brzo oporavi i da nam se brzo vrati u školu, makar sumnjam da mu se žuri u školu!!
DINAMO 4EVER IN OVER HEART!!!

Post je objavljen 06.05.2007. u 20:38 sati.