Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/pobjednicazauvijek

Marketing

DEZIDERATA

"Kročitie mirno kroz buku i strku i ne poželite mir koji donosi vječna tišina. Trudite se ,ali bez podčinjavanja da budete u dobrim odnosima sa svim ljudima . Govorite istinu tiho i razgovjetno i slušajte što vam drugi govore jer čak i dosadni i neuki imaju svoju priču.
Izbjegavajte glasne i agresivne osobe . One uznemiruju dušu. Uspoređujući sebe s drugima možete postati ogorčeni jer uvijek će biti gorih ili boljih od vas.
uživajte u svojim dostignućima kao i u planovima. Vodite računa o svom zvanju ma koliko ono skromno bilo ,jer to je nešto što stvarno posjedujete u ovom nemirnom i promjenjivom vremenu. Budite svoji! Posebno ne iziskujte lažnu naklonost niti budite cinični u ljubavi. Unatoč svim prevarama i razočaranjima ,ljubav uvijek niče poput trave.
Brižljivo postupajte sa iskustvom koje vam donose godine. Dostojanstveno im predajte mladost. Razvijajte snagu duha da vas zaštiti od iznenadnih nedaća. Ne budite sebe sumnjama i negativnim razmišljanjima ,previše je strahova rođeno u samoći i premorenosti životom.
Ispod zdrave discipline budite nježni prema sebi. Vi ste dijete svemira kao stabla i zvijezde i vi imate pravo biti ovdje. I bez obzira dali je zo vama jasno ili ne svemir se razvija točno onako kako treba . Zato budite u miru Božjem ma šta za vas on bio i ma kakvi bili vaši zadaci u ovoj ludnici ,sačuvajte mir u svojoj duši.
Sa svim svojim prevarama i promašenim snovima ,ovo je još uvijek predivan svijet . Čuvajte sebe . Uložite sve što imate i što jeste i budite sretni."


BALTIMORE,1602.GOD.

Post je objavljen 04.05.2007. u 11:20 sati.