Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mysharona

Marketing

AUDiCijA! hahahahahahahaha!!! ..i još neke gluposti :)

bokich ljudovi! :)
evo, sam da nabacim jedan kratak post..

prije par dana mi je kurić (e legenda kakve nema), posudio dvd na kojem je audicija iz sarajeva iz 91'. O-M-G!! koja je to pišalica! (isto nisam mogla disat ko u utorak kad sam imala napadaje smijeha, đisz, koji car)
ja sam pod dojmom..
to treba gledat..

najjači su marinko (provala: od glave višak ne boli!) rofl, mima (treba u 13. mj trudnoće, živi u bunkeru, vozi tenk, sve objašnjeno!)rofl, i onaj zadnji ne znam kak se zove, kaj govori stalno: a što nebi mogli profesore!
ugl, svi su carevi.. to treba pogledat..
ja nisam mogla disat kad sam sve to gledala!
moram si sprižit taj dvd.. e najjači je!

sad sam na jedvite jade našla na youtube-u nešt iz te audicije iz 91', pa pogledajte malo marinka.. đizs koji car!


i strašno mi je kad se marinko (hercegovac) i onaj debeli bosanac kure.. isuse bože kako sam se ja smijala!! krepavala sam!
(posljednji pokušaj brice, da od guzice napravi lice..) to mi je mali alen još prek ljeta reko, al tek sad znam od kud je to.. omg..

evo, ja ovo sve pišem pod dojmovima.. ja debil umjesto da učim povijest za sutra, gledam audiciju.. al nmvz! naučila sam, a i audiciju se fkt isplati pogledat..
ak netko oče, posudim je.. (osobne podatke ostavite u režiji! rofl)

kaj još ima.. u školi zajebancija ko i uvijek.. jučer smo mini i ja zajebavali galića i još neke iz razreda kak smo on i ja najstariji (jedini u razredu imamo 14 god), onda je galić nas nešt kao "kurio".. ma smijalica..

onda je mini natka objesio :D, natko mi nacrtao plakat, nika i doris jedva preživjele (zbog mojih noktiju!!), galić me proglasio izbornicom odbojkaške reprezentacije 7.a! rofl i tak..
u četvrtak ćemo igrat sa cekačicama, makar sumnjam da ćemo pobjedit, al ak ne pobjedimo, moramo bekaćice ak očemo barem drugo mjesto..
al ne očekujemo previše jer samo nives kod nas trenira, a mi ostale tek tolko igramo.. :)

i da.. preklinjem te bože da ovaj vikend ne pada kiša!! hvala :)

aj, idem ponavljat povijest.. čujemo se uskoro..
pozdrafčetina! :)

Post je objavljen 04.05.2007. u 09:50 sati.