Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ranchbubac

Marketing

IMAM DVIJE GROZNE I LIJEPE VIJESTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


prvo grozne.........
Prvo je brnjo-Kao što i znate Brnjo ima 26 godina i nemože više jako puno hodat. Đani ga je prije upotrebljavao samo za jahanje u manježu ali sad više ni to! Brnjo je prije par dana odletio na glavu dok je trčao. Još je gore što je jedna moja prijateljica taj tren jahala na njemu. On je cjel pao i poslije su ga nosili u štalu. A jadan!!!Jako ga boli noga i sva mu je natekla. Baš mi ga je žao vidjet ga kako pati!!!
Drugo je amigo- Amiga prodaju!!! Prodaju ga iz jednog razloga a to je da kad ga je jahao sin od đanija sedlo se je lagano otpustilo i počelo padati na jednu stranu. Sin od đanija ga je uzdama pokušao zaustaviti ali on je i dalje jurio. Na kraju je Amigo namjerno prošao uz drvo i sin od đanija je imao sreće što je sad živ. Kad se to dogodilo đanijevog su sina odmah išli odvest u bolnicu . Na putu prema bolnici sin Josip je đaniju rekao prodaj ga!! I tako je i bilo. Amiga još nisu prodali ali će vjerpjatno jako brzo.
MALO SRETNIH VIJESTI!!!
Kao što sam vam napisla u prošlom postu da mi je malena od bebe grickala prste. Došla bi joj lagano da se nebi prestrašila i lagano bih ju podragala. Ona bi mi odmah počela grickat prste sa svojim sitnim zubićima. Ajme kako li je bila samo slatka!!!ma joj!!! Nažalost nisam imala fotić pa nisam ju mogla slikat ali nema veze biti će drugi put.
DRUGA VIJEST
Riki i Lucky su isti!!!! Njih dvoje na ranchu znaju skinut oglavu i žvale. Pa mislim ono Riki se usred jahanja otišao ''kao'' počešat a on se gurao uz ogradu i skinuo je sve!! To je radio dok je bio već umoran. Meni dok sam ga ja jahala je bio sasvim oke! Iako to previše voli drveče!
ah niš pozza ljudi i očekujte novi post sutra ili prekosutra!!!!
!!


Post je objavljen 03.05.2007. u 14:58 sati.