Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/angelhidenbehindlove

Marketing

Is Every New Love The True One?

Vjerojatno ste dosada već primjetili kako svaki put kada se zaljubimo mislimo da je to ono pravo. A onda prekinemo vezu ili se ljubav jednostavno ugasi i vidimo koliko smo bili u krivu. No, to je normalno jer za svaku novu ljubav mislimo da je prava. To je sve uobičajeno jer tako dokazujemo kako smo sposobni voljeti svaki put sve jače i jače.
Naši osjećaji se mijenjaju i zato je moguće u jednom trenutku voljeti toliko da bi za tu osobu dali život, dok u drugom shvaćamo koliko smo nepromišljeni i glupi bili kada smo na tako nešto samo i pomislili. To se zove zaljubljivanje odnosno odljubljivanje i potpuno je prilagođeno ljudskoj prirodi i psihi. Kako se ljubav dogodi tako i prođe. Ako smo takve sreće to se sve dogodi brzo. No, tako što se vrlo rijetko događa.
Svaki put kada se zaljubimo proživljavamo iste stvari, samo puno jače i dublje. Ponovno se nadamo, iščekujemo, strahujemo, patimo, plačemo ili se pak smijemo i veselimo, što ovisi da li ta ljubav ima sretan ili nesretan tok. No bilo kako bilo, svakim tim osjećajem dobivamo novo iskustvo koje nas čini snažnijima i spremnijima za teže stvari, bez obzira bilo ono dobro ili loše.
Još jedan nornalan osjećaj kod čovjeka je nada, za koju često kažemo da umire posljednja i takve stvari. Upravo zbog nje smo za svaku novu ljubav sigurni da je ona prava i iskrena. Dobro, ljubav ako je ljubav onda je uvijek iskrena i čista, jer ako to nije, onda to nije ljubav. No, istina je da se sa svakom novom ljubavi rađa i nova nada koja nas vodi i govori nam da je to ono pravo. Naravno, znamo da nije uvijek u pravu, ali uvijek je lijepo imati nešto što će nas motivirati i davati nam novi i čvrsti razlog da koračamo kroz život uzignute glave. A to je ono što, u svakom slučaju, može samo ljubav...

Post je objavljen 02.05.2007. u 22:54 sati.