Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/missamericanpie

Marketing

Moja obitelj

AAAAAJJJJJJJJ!!!!!!! Prašina mi se na blogu stvara, ajme meni što ću sadazujo? No dobro, znam što ću, napisat ću novi post! Ovaj put odlučih da to bude moja obitelj. Ali, moja PRAVA obitelj, a ne ona s kojom živim, jer, nje sam se davno odrekla (osim svoga Eugena i maloga Makija). Moja prava obitelj sa mnom je kad mi je najteže, kada želim prokleti cijeli svijet ili si prosvirati mozakbang! Moja prava obitelj ide sa mnom u razred.
Znamo vam se mi već jedno 7 godina, no tek smo prije par mjeseci shvatili da su spone koje nas vežu mnogo jače nego kod običnih razrednih kolega! To su prave obiteljske veze! One najčvršće!
Znate, kad bih vam sada objašnjavala kako stvari stoje mislim da ništa ne biste shvatili, jer, znate, naša je obitelj prilično velika, ima 12 članova, i to sve cure. Neke su lezbe, neke transvestiti i tako to, znate što mislim...
Zato ću vam ovdje predočiti naše obiteljsko stablo. No, prvo nešto morate znati: korijen naše obitelji je Monika, prostitutka koja se ševila sa svakim živim bićem na planetu. I od nje svi mi potekosmo...

Monika- obična ševa -Einstein Monika- obična ševa -ne zna se Monika- obična ševa -nezna

Sanda- sestre -Valčica- u sretnom braku- Tea- sestre- Iva P.- u sretnom braku -Petra


Sanda- u sretnom braku -Dora Valčica- u sretnom braku- Tea

Mala Ifa Ana


Dora- sestre -Teodora- u sretnom braku -Ana

Livia- sestre u inscestnom malodobničkom braku -Mia


TO JE TO!!!


Nadam se da ste shvatili, a i ako niste, nema veze! Obitelj nije tu zbog obiteljskog stabla nego da vas voli i razumije! Zato se nadam da ćete svi vi jednom u životu pronaći svoju pravu obitelj. To vam želim iz sveg srca! Ja, i cijela obitelj 7. a razreda!!!!!!!





















Post je objavljen 02.05.2007. u 19:13 sati.