Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/okice

Marketing

back to the reality...

evo i mene natrag u mostar..

danas sam se lagano uputila u sve što se izdogađalo protekla tri dana dok me nije bilo, i evo vidim nisam puno toga propustila..

U makarskoj mi je bilo super, bile smo nas tri (ines iva i ja) sa mojim roditeljima, sestrom i kumom.
U subotu smo stigle i sunčale smo se cijeli dan, sve tri smo dobile boje nenormalno, jer je bilo bas toplo, a u nedjelju smo se ines i ja cak okupale. i to dva puta! joj osjecaj je predivan, odmah sam se sjetila ljeta i mogu vam rec jedva cekam kad cu otici na 2 tjedna i ne vracati se, toliko mi je tamo odmorno i bezbrižno.

u subotu navečer smo izašle vani i smijale smo se toliko da je jedan momak dosao da nas pita jesmo li napušene, pijane, drogirane ili slično. sjedili smo na trgu na nekakvim stepenicama i on dolazi i pita CURE NA CEMU STE VI, kaze iva: TRENUTNO NA STEPENICI, ZAŠTO? hahahahahhaha... al nismo bile ni u jednom od navedenih stanja, ne daj Bože. =) samo nas je puklo nesto jedino ako nam dobri konobar nije stavio nešto u sladoled hehehe.. =)

i tako milijun provala više ni ne znam odakle nam toliko smisla za izmišljanje.. :S
iva se u nedjelju malko slomila, spustala se niz tobogan i malko odletila na guzu.. hhahaha... al bolje je sada.. =)

sjecam se nekog momka kojem je kosa bila kao zica za pranje suđa. i onda smo njega zvale ŽICA hahaha..

bilo nam je dobro sve u svemu jer sam se pozelila makarske a i ovog druženja sa nekim.. sad kad sam se vratila tu je škola tu je sve stvarnost tamo sam mogla ići ulicom i smijati se nekoj curi sto se obukla ko fufica, a ovdje nažalost to moram gledati svaki dan i ne smijem se smijati jer će mi se sutra pojaviti na vratima sa svojom mafijaškom bandom itd..

u makarskoj sam im popila živce sa pjesmom HOW TO SAVE A LIFE- THE FRAY

više su je svi naučili na pamet i svima sam probila mozak s njom (upravo mi svira hahaha)

nedostajao mi je ovaj grad i ljudi u njemu.. da je ljeto bas bi sad setala po gradu al evo i kisa se sprema..

ne znam kakve jos događaje sam zaboravila napisati nadam se da nisam nijedan zaboravila jer bi mi bilo zao da jesam, a uostalom mislim da je ovo bilo dovoljno (ne)zanimljivo..=)

lijepa pusa svima koji ste sad ovo procitali.. =)

LY

Post je objavljen 02.05.2007. u 13:24 sati.