Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mylovegaara

Marketing

..............

(Evo napokon jedan malo veći post... Uživajte...)

Image Hosted by ImageShack.us

Gaara i Shukaku

Kao domaćin Shukaku-a, Gaara ima sposobnost da manipulira pijeskom po volji. Gaara uvijek nosi bocu u obliku tikve na svojim leđima napunjenu s obilnom količinom pijeska, pojačanog chakrom, koji je bio umočen u krv onih koje je ubio. Iako Gaara može kontrolirati svaki pijesak, i može sebe napraviti od pijeska tako da razdvaja minerale u zemlji, njegov osobni pijesak je puno lakše kontrolirati jer je predobrađen s njegovom chakrom. Drugi pijesak mu pruža veći napor jer mora koristiti više chakre da ga pokrene. Sa svojim osobnim pijeskom, ne samo da Gaara uvijek ima svoju opskrbu, nego i njegovi napadi se povećaju u brzini i snazi.

Tijekom bitke, Gaara se rijetko miče, obično se braneći i napadajući sa svojim pijeskom s jednog mjesta i rijetko kada koristeći taijutsu. Tijekom borbe, Gaara obično koristi kombinaciju Desert Coffin-a gdje obično slijedi Desert Funeral kako bi uhvatio i potom ubio svog protivnika. Gaara može povećati kombinaciju tako da koristi svoj Quicksand in the Style of a Waterfall gdje potom slijedi Desert Imperial Funeral, koji efektivno može ubiti cijelu vojsku. Iako se njegove sposobnosti većinom koriste samo za napad i obranu, mogu se koristiti i za lebdenje u zraku i špijuniranje.

Gaarina glavna obrana je Shield of Sand, koja ga brani od svog zla, ali može biti pobijeđena s dovoljno brzine i snage. Ako njegov Shield of Sand ne uspije, Gaara može koristiti Armor of Sand, sloj veoma složenog pijeska koji je omotan oko njegova tijela. Iako Gaari daje krajnju obranu, uzima mu veliku količinu chakre i njegove životne snage. Umjesto da koristi to, Gaara može napraviti neprobojnu kuglu od pijeska za alternativnu krajnju obranu, pružajući jaču obranu koja koristi manje chakre, ali zadržava Gaaru na mjestu unutar kugle. Ova kugla može proizvesti šiljke kako bi mogao oštetiti neprijatelja.

U beznadnim situacijama, Gaara može preuzeti oblik Shukaku-a, što ga stvara puno jačim nego što je obično. To radi tako da stavlja slojeve pijeska po svom tijelu kako bi preuzeo oblik Shukaku-a. Pošto procesu treba dosta vremena, Gaara se obično sakrije u svoju kuglu pijeska kako ga se ne bi ometalo. Shakaku-ova osobnost postaje sve dominantnija tijekom transformacije, što stvara Gaaru više ubojitim nego normalno. Kad je završeno, Gaara poprimi oblik Shukaku-a ljudske veličine, što mu dopušta da se prebaci s normalnog daljinskog stila borbe na proširene fizičke napade tako da ga pijesak pokriva. Gaara se prvenstveno oslanja na brutalnu snagu koja je osnovno pješčana imitacija standardnog oružja, kao shuriken. Ovaj oblik Gaari dopušta da koristi nekoliko napada na bazi vjetra.

Gaara isto može stvoriti pravu verziju Shukaku-a ako njegova ljudska veličina zakaže. On ostaje zakopan u kopiji Shukaku-a, siguran od ozljede i u nemogućnosti da se miče. Neobično je to što se ova verzija Shukaku-a može odmah stvoriti, iako je nekoliko puta veća od svojeg dvojnika. Dok je u ovoj formi, Gaara može osloboditi duh Shukaku-a kroz svoju Feigning Sleep Technique, što dopušta kopiji da djeluje svojim punim potencijalom. Doduše, da bi to napravio, mora izroniti iz svoje kopije, što ga stavlja u ranjivu situaciju tijekom jutsu-a. Shukaku-ovo pješčano tijelo sa svojim dominantnim duhom pokazao se izrazito moćnim, i bile su potrebne zajedničke snage između Gamabunta i Naruto-a kako bi se približili Shukaku-u i probudili Gaaru, i tako potisnuti Shukaku-ov duh još jednom.

Ljudski oblik Shukaku-Gaare:
Image Hosted by ImageShack.us

Shukaku:
Image Hosted by ImageShack.us



Gaarin Jutsu/ Kekkei genkai

*Armor of Sand (pješčani oklop):

- Gaara se može pokriti sa čvrstim slojem pijeska i tako se štititi od mogućih ozljeda. Za održavanje oklopa je potrebno mnogo chakre i izdržljivosti.

Image Hosted by ImageShack.us

*Desert coffin (pustinjski lijes):

-Gaara zarobi neprijatelja u pijesak. Time može ubiti protivnika gušenjem ili može uslijediti Desert funeral, kojom ga zdrobi.

Image Hosted by ImageShack.us

*Desert funeral (pustinjski pogreb):

-Nakon omotavanja protivnika pijeskom, Gaara će izazvati pijesak da zdruzne i zgnječi sve što je unutar njega. Smrt je tako brza da žrtva ni ne osjeti bol. Gaara može kontrolirati pritisak u napadu pa tako može samo slomiti kosti ili potpuno rastaliti osobu.

Image Hosted by ImageShack.us

*Desert imperial funeral (carski pustinjski pogreb):

-Nakon Quicksand in the style of a waterfall, Gaara udari objem rukama u pijesak, stvara snažne udarne valove koji stisnu pijesak. Sve zakopano u pijesku slijedom toga će biti zdrobljeno.

Image Hosted by ImageShack.us

*Feighning sleep technique (tehnika uspavljivanja):

-Kada Gaara prdvidi da će se pretvoriti u Shukaku, može upotrebiti ovaj jutsu da se uspava, dopuštajući dugu Shukaku-a da ga preuzme.

Image Hosted by ImageShack.us

*Shield of Shukaku (štit od Shukaku):

-To je zadnja Gaarina obrana
-Koristeći pijesak, Gaara napravi divovski kip-kopiju Shukaku-a. Napravljena je od najčvršćih minerala kombiniranih sa njegovom chakrom. Jedini problem je što ga ne može pomicati pa se mora pobrinuti i da protivnik ne može zaobići kopiju.

Image Hosted by ImageShack.us

*Quicksand in the stile of a waterfall (živi pijesak u obliku vodopada):

-Time čini veliku hrpu pijeska u obliku vala i šalje ga na neprijatelja. Njime može upravljati. Time može prekriti i cijelu šumu... Zatim koristi jutsu Desert imperial funeral, kojim zgnječi sve što se nalazi u pijesku, a time i protivnika. Nemoguće je izbijeći taj val!

Image Hosted by ImageShack.us

*Sand clone (piješćani klon):

-Time napravi klona koji izgleda kao i on. Ali taj klon ne nestane kada ga se udari, kao većina klonova. Kada ga se napadne, dirnuto mjesto se pretvori u pijesak i zakači napadača.

Image Hosted by ImageShack.us

*Sand drizzle (pješćana kiša):

-Ovaj jutsu je varianta Gaarinog Desert coffin-a , skupi pijesak u zraku, a zatim nađe ciljeve i pokri ih piješćanom kišom.

Image Hosted by ImageShack.us

*Shield of sand (štit od pijeska):

-To je jutsu koji potakne pijesak da stalno štiti Gaaru od ozljeda, a da on ništa ne treba napraviti. može biti čvršći i od čelika! Također može na tom štitu napraviti i bodlje, na koje nabode protivnike koji ga napadnu.

Image Hosted by ImageShack.us

*Third eye (treće oko):

-Time napravi leteće oko od pijeska koje je povezano sa njegovim vidnim živcem. Može kontrolirati velićinu oka. Namijenjeno je špijuniranju jer može nastati i nestati na bilo kojem mijestu na njegovu zapovijed.

Image Hosted by ImageShack.us

*Desert prison (pustinjska tamnica):

-Ovaj jutsu je ogromna verzija njegovog Desert coffin-a. koristi cijelu pustinju da zarobi naprijatelja.

Image Hosted by ImageShack.us





Naruto anime - Part 1

Chunin ispiti

Gaara se prvo pojavljuje viseći naglavačke sa drva, govoreći Kankuro-u da prestane zadirkivati Konohamarua, što je odmah stišalo Kankuro-a. Sasuke Uchiha je zadivljen Gaarinom sposobnošću da se pojavi niotkuda, te uspoređuje Gaarinu brzinu i kradomičnost sa Kakashi-jevom.

U drugoj fazi Chinin ispita, Gaara demonstrira svoju žeđ za krvi tako što ubija Rain Genin Shigure-a, koji ga je, kao što Gaara tvrdi, krivo pogledao. Shigure je sljeđen od strane svoga tima, bez obzira na njihove molbe za pomilovanjem.
Gaara i njegov tim završavaju tu fazu ispita u grubo za oko 1 sat, pobijajući prošli rekord za više od 4 sata, a da Gaara nije dobio ni mrlje od prašine na odjeći, a takav podvig bi bio težak i za iskusnu ninđu!

U uvodnim mečevima, Gaara se bori protiv Rock Lee-a. Lee-ova velika brzina i jačina su dovoljni da probiju Gaarinu Shield of Sand
kompletno, tjerajući ga da upotrijebi Armor of sand. Unatoč Lee-jevim najjačim zalaganjima, Gaaru štiti njegov pijesak čak i od Lee-jevog Reverse Lotus-a, nakon kojeg Lee više nema snage boriti se dalje. Iako je Lee-ov Reverse lotus učinio Gaaru nepokretnim, nije bio dovoljan da spriječi Gaaru da upotrijebi pijesak i slomi Lee-ju ruku i nogu, ozbiljno ga ozlijedivši. Gaara pokušava ubiti Lee-ja, ali Might Guy uskoči prije nego Gaara ozlijedi Lee-ja još više.

U zadnjoj rundi Chunin ispita, Gaara igra glavnu ulogu u Orochimaru-ovoj invaziji na Konohagakure tako da pusti Shukaku-a u centar sela. U toku meča sa Sasuke Uchiha, Gaara je ozlijeđen Sasukinim Chidori (Tisuću ptica) i onemogućio ga da odigra svoju ulogu u invaziji. Pošto Gaara više nije bio sposoban da se pridruži bitci, Gaara i njegov tim bježe iz sela, a invazija traje dalje bez njih.

Gaara je gonjen od strane Tima 7, koji prisili Gaaru da počne prizivati Shukaku. Sasuke je prvi koji će se borit protiv Gaare, ali se dokaže da nije ravan Gaari. Na kraju Naruto pobjedi Gaaru, čak i nakon što je Gaara uspostavio punu formu Shukaku-inog neobuzdanog duha. Naruto zbunjuje Gaaru, zato što se bori za one do kojih mu je stalo. Gaara to jednostavno ne može razumjeti. Narutova neumiruća odanost njegovim prijateljima također iznenađuju Gaaru, tjerajući ga da shvati da Narutova snaga dolazi iz želje da zaštiti svoje prijatelje.

Nakon što Gaara i njegov tim napuste scenu, Gaara se otvoreno izvine Kankuro-u i Temari, što ove iznenadi i zbuni. Zahvaljujući Narutovom utjecaju ovaj poraz dokazuje da će biti glavni okretni moment za Gaaru!





Post je objavljen 01.05.2007. u 16:47 sati.